Пошуковий запит: (<.>U=Л91$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 659
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. |
Dukalska L. Investigations on the obtaining of dry powder from vegetables and from the processing by-products of them. — 1999 // Пром. теплотехника.
|
2. | Виробництво, переробка і використання сої на кормові та харчові цілі : Матеріали третьої Всеукр. конф., 3 серп. 2000 р. — Вінниця, 2000
|
3. |
Решетников М. В. Вуглеводний склад та кулінарні якості зерна різних сортів гороху. — 1999 // Вісн. Полтав. держ. с.-г. ін-ту.
|
4. |
Сімахіна Г. О. Екологічні та медико-біологічні аспекти отримання сублімованих вуглеводовмісних продуктів. — 1999 // Наук. пр. Укр. держ. ун-ту харч. технологій.
|
5. |
Снежкин Ю. Ф. Исследование адсорбционных характеристик коллоидных капиллярно-пористых материалов с целью определения режимов сушки. — 2000 // Пром. теплотехника.
|
6. |
Михайлик В. А. Исследование состояния воды в сахаросодержащем растительном сырье при его обезвоживании. — 2000 // Пром. теплотехника.
|
7. |
Ісаєнко В. М. Математичне моделювання та оптимізація процесу гідролізу полісахаридів топінамбура. — 1999 // Наук. пр. Укр. держ. ун-ту харч. технологій.
|
8. |
Балтага К. Р. Новая технология и оборудование для переработки сои. — 1999 // Хім. пром-сть України.
|
9. |
Снежкин Ю. Ф. Особенности технологии и оборудования для сушки высокотемпературным высоковлажным методом коллоидных капиллярно-пористых тел растительного происхождения. — 1999 // Пром. теплотехника.
|
10. |
Найченко В. М. Практикум з технології зберігання і переробки плодів та овочів з основами товарознавства : Навч. посіб. — К.: ТОВ "ФАДА, ЛТД", 2001
|
11. |
Кулик М. Ф. Розробка нової технології обробки і використання зерна сої на кормові і дієтичні потреби. — 1998 // Корми і кормовиробництво.
|
12. |
Найченко В. М. Свіжі плоди суниці можна зберігати. — 1999 // Садівництво.
|
13. |
Бабич А. О. Соя для здоров'я і життя на планеті Земля. — К.: Аграр. наука, 1998
|
14. |
Адамень Ф. Ф. Соя: промышленная переработка, кормовые добавки, продукты питания. — К.: Нора-Принт, 1999
|
15. |
Найченко В. М. Технологія зберігання і переробки плодів та овочів з основами товарознавства : Підруч. для студ. — К.: Школяр, 1999
|
16. |
Балан Е. Ф. Биоэнергетические основы холодильной технологии хранения фруктов и овощей : Учеб. пособие для студ. вузов. — О.; Кишинэу, 2004
|
17. |
Орлова Н. Я. Заморожені плодоовочеві продукти: проблеми формування асортименту та якості : Моногр. — К., 2005
|
18. |
Одарченко Д. М. Заморожування напівфабрикатів із овочевої сировини та їх товарознавчі властивості : Навч. посіб. для студ. та асп. вищ. навч. закл. — Х., 2005
|
19. |
Колтунов В. А. Зберігання гарбузових плодів. — Х., 2004
|
20. |
Посудін Ю. І. Методи неруйнівної оцінки якості та безпеки сільськогосподарських і харчових продуктів : Навч. посіб. для студ. вищ. аграр. навч. закл. — К.: Арістей, 2005
|
| |