РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (51)Автореферати дисертацій (12)
Пошуковий запит: (<.>U=Л868$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 52
Представлено документи з 1 до 20
...
1.

Дорохович А. М. Дослідження властивостей безглютенового борошна та його впливу на структурно-механічні характеристики тіста і печива для дітей, хворих на целіакію. — 2005 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
2.

Дорохович А. М. Вивчення впливу мармеладу на фруктозі з різними драглеутворювачами на накопичення глюкози in vitro. — 2006 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
3.

Дорохович В. В. Цукровий діабет і значення глікемічного індексу при споживанні антидіабетичних продуктів. — 2005 // Харч. пром-сть.
4.

Полумбрик М. О. Дослідження та створення раціональних композицій цукрозамінників для виробництва сирцевих пряників з низьким глікемічним індексом : автореф. дис... канд. техн. наук. — К., 2008
5.

Якимів О. В. Обгрунтування складу, технологія та дослідження лікувально-профілактичних засобів на основі кондитерських виробів : Автореф. дис... канд. фармац. наук : 15.00.01. — К., 2001
6.

Дорохович В. В. Розробка раціональних технологій діабетичних борошняних кондитерських виробів на основі фруктози : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.16. — К., 2000
7.

Полякова О. І. Розробка ресурсозберігаючої технології шоколадних виробів та розширення їх асортименту : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.01. — К., 2005
8.

Золотарьова Л. А. Розробка технологій желейних кондитерських виробів з використанням фітодобавок : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.01. — О., 2002
9.

Бабіч О. В. Розроблення технології "безглютенового" печива для хворих на целіакію : Автореф. дис... канд. техн. наук. — К., 2006
10.

Федорова Д. В. Технологія оздоблювальних напівфабрикатів з екстрактом стевії та продуктами переробки морських водоростей : Автореф. дис... канд. техн. наук. — К., 2006
11.

Дорохович В. В. Наукове обгрунтування та розроблення технологій борошняних кондитерських виробів спеціального дієтичного споживання : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.16. — К., 2010
12.

Гавриш А. В. Технологія жировмісного оздоблювального напівфабрикату, що містить гемове залізо : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16. — Х., 2011
13.

Прилуцька Л. П. Удосконалення технології білково-збивного печива на основі цукрозамінників : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01. — К., 2010
14.

Лазоренко Н. П. Удосконалення технології маффінів спеціального призначення : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01. — К., 2011
15.

Яременко О. М. Удосконалення технології печива шляхом зниження глікемічності, калорійності та покращення фізіологічної цінності : автореф. дис. ... канд. техн. наук: 05.18.01. — К., 2010
16.

Сєногонова Л. І. Формування споживних властивостей цукерок для спортсменів : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15. — К., 2011
17.

Філь М. І. Формування якості гарбузових напівфабрикатів і готових бісквітних виробів з їх використанням : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15. — Л., 2011
18.

Евдохова Л. Н. Использование ячменной муки для создания мучных кондитерских изделий оздоровительной направленности. — 2012 // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту.
19.

Куринной А. В. Разработка носителя кондитерской лекарственной формы для фармакотерапии и профилактики заболеваний пародонта. — 2012 // Запорож. мед. журн.
20.

Курінний А. В. Обгрунтування оптимальної концентрації полігексаметиленгуанідину фосфату в кондитерських лікарських формах антимікробної дії для фармакотерапії й профілактики захворювань пародонта. — 2012 // Запорож. мед. журн.
...
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського