РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (4)Автореферати дисертацій (2)
Пошуковий запит: (<.>U=Л865.3$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 9
Представлено документи з 1 до 9
1.

Дробот В. І. Дослідження впливу житнього солодового екстракту на якість тіста і пряників. — 2005 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
2.

Дробот В. І. Дослідження структурно-механічних властивостей емульсій для пряників з використанням житньо-солодового екстракту. — 2008 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
3.

Дорохович А. М. Нова технологія заварного пряника. — 2008 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
4.

Своєволіна Г. В. Удосконалення технології заварних пряників : Автореф. дис... канд. техн. наук. — К., 2006
5.

Бодак М. П. Дослідження споживних властивостей, якості і збереженості пряників поліпшеного складу : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15. — Л., 2011
6.

Кравченко М. Ф. Підвищення харчової цінності пряників за рахунок внесення добавок з рослинної сировини // Харч. пром-сть. - 2017. - № 19.
7.

Kravchenko M. Study into effect of plant supplements on the quality indicators of gingerbread and similar spice-cakes // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2017. - № 5/11.
8.

Дорохович В. Зменшення глікемічності та калорійності пряників шляхом застосування цукрозамінників мальтитола та ізомальтитола // Техн. науки та технології. - 2019. - № 1.
9.

Дорохович В. Зменшення глікемічності та калорійності пряників шляхом застосування цукрозамінників мальтитола та ізомальтитола // Техн. науки та технології. - 2019. - № 1.
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського