РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»
Оберіть мову
Ukrainian
Arabic
Armenian
Azerbaijani
Belarusian
Bulgarian
Chinese (Simplified)
Chinese (Traditional)
Czech
Danish
Dutch
English
Estonian
Finnish
French
Georgian
German
Greek
Hebrew
Hindi
Hungarian
Icelandic
Irish
Italian
Japanese
Korean
Latvian
Lithuanian
Norwegian
Persian
Polish
Portuguese
Romanian
Russian
Serbian
Slovak
Slovenian
Spanish
Swahili
Swedish
НОВІ
НАДХОДЖЕННЯ
ПОШУК
РУБРИКАТОР
Бази даних
Реферативна база даних - результати пошуку
Книжкові видання та компакт-диски
Журнали та продовжувані видання
Автореферати дисертацій
Реферативна база даних
Наукова періодика України
Тематичний навігатор
Авторитетний файл імен осіб
Вид пошуку
Ключові слова (без закінчення)
Автор (тільки прізвище)
Назва
Рік видання
Сортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
видом документа
Знайдено в інших БД:
Книжкові видання та компакт-диски (4)
Автореферати дисертацій (2)
Пошуковий запит:
(<.>U=Л865.3$<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
9
Представлено документи
з 1 до 9
1.
Дробот В. І.
Дослідження впливу житнього солодового екстракту на якість тіста і пряників
. — 2005 //
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
.
2.
Дробот В. І.
Дослідження структурно-механічних властивостей емульсій для пряників з використанням житньо-солодового екстракту
. — 2008 //
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
.
3.
Дорохович А. М.
Нова технологія заварного пряника
. — 2008 //
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
.
4.
Своєволіна Г. В.
Удосконалення технології заварних пряників
: Автореф. дис... канд. техн. наук. — К., 2006
5.
Бодак М. П.
Дослідження споживних властивостей, якості і збереженості пряників поліпшеного складу
: автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15. — Л., 2011
6.
Кравченко М. Ф.
Підвищення харчової цінності пряників за рахунок внесення добавок з рослинної сировини
//
Харч. пром-сть
. - 2017. - № 19.
7.
Kravchenko M.
Study into effect of plant supplements on the quality indicators of gingerbread and similar spice-cakes
//
Вост.-Европ. журн. передовых технологий
. - 2017. - № 5/11.
8.
Дорохович В.
Зменшення глікемічності та калорійності пряників шляхом застосування цукрозамінників мальтитола та ізомальтитола
//
Техн. науки та технології
. - 2019. - № 1.
9.
Дорохович В.
Зменшення глікемічності та калорійності пряників шляхом застосування цукрозамінників мальтитола та ізомальтитола
//
Техн. науки та технології
. - 2019. - № 1.
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України
Всі права захищені ©
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського