РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (14)Автореферати дисертацій (4)
Пошуковий запит: (<.>U=Л813.72$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 19
Представлено документи з 1 до 19
1.

Одарченко А. М. Вплив мікробного полісахариду "ксантан" на якість заморожених плодоовочевих паст в процесі їх зберігання у замороженому стані : Автореф. дис. канд. техн. наук : 05.18.15. — Х., 2003
2.

Мілінчук С. І. Моделювання тепломасопереносу та зниження енерговитрат при блочному виморожуванні : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.12. — О., 2001
3.

Ремінна Л. П. Низькотемпературне концентрування екстрактів рослинної сировини : автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.12. — О., 2008
4.

Ломейко О. П. Тепловологісні процеси при заморожуванні у флюїдизаційному швидкоморозильному апараті : Автореф. дис... канд. техн. наук. — О., 2007
5.

Ялпачик В. Ф. Коэффициент теплопроводности как критерий оценки режимов замораживания и хранения сельскохозяйственной продукции. — 2010 // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту.
6.

Пилипенко О. Ю. Дослідна установка та результати досліджень по вивченню процесів замороження води на вертикальній трубі // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2012. - № 43.
7.

Одарченко А. М. Наукові основи формування якості харчових продуктів при консервуванні холодом // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2013. - № 4/10.
8.

Карбівнича Т. В. Формування якості напівфабрикату борщової заправки при виробництві та холодильному зберіганні : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15. — Х., 2012
9.

Янчева М. О. Кріоскопічні дослідження розчинів харчових інгредієнтів полісахаридної природи // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2014. - № 2/12.
10.

Одарченко Д. М. Розвиток методології та методів оцінки якості та автентичності сировини в технологіях заморожених напівфабрикатів та харчових продуктів : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.13. — Одеса, 2015
11.

Павлюк Р. Ю. Крио- и механохимия в пищевых технологиях : [монография]. — Харьков: Факт, 2015 - (Новое в пищевых технологиях и инновации в здоровом питании).
12.

Zasiadko Ya. Experimental and theoretical study of ice formation on vertical cooled pipes // Ukr. Food J.. - 2015. - 4, № 3.
13.

Odarchenko D. Cryoscopic and microbiological study of the semi-finished product for making a smoothie drink // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2018. - № 2/11.
14.

Одарченко А. М. Економічна ефективність виробництва замороженого напівфабрикату для напою смузі // Бізнес Інформ. - 2019. - № 4.
15.

Yudina T. Substantiation of rational modes of semi-finished milk-plant stuffings freezing // Ukr. Food J.. - 2019. - 8, № 1.
16.

Мирончук Ю. А. Замораживание мелкоизмельченного растительного сырья в псевдоожиженном слое : Дис...канд.техн.наук:05.04.03. — О., 1993
17.

Мирончук Ю. А. Замораживание мелкоизмельченного растительного сырья в псевдоожиженном слое : Дис...канд.техн.наук:05.04.03. — О., 1993
18.

Мирончук Ю. А. Замораживание мелкоизмельченного растительного сырья в псевдоожиженном слое : Дис...канд.техн.наук:05.04.03. — О., 1993
19.

Мирончук Ю. А. Замораживание мелкоизмельченного растительного сырья в псевдоожиженном слое : Дис...канд.техн.наук:05.04.03. — О., 1993
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського