РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»
Оберіть мову
Ukrainian
Arabic
Armenian
Azerbaijani
Belarusian
Bulgarian
Chinese (Simplified)
Chinese (Traditional)
Czech
Danish
Dutch
English
Estonian
Finnish
French
Georgian
German
Greek
Hebrew
Hindi
Hungarian
Icelandic
Irish
Italian
Japanese
Korean
Latvian
Lithuanian
Norwegian
Persian
Polish
Portuguese
Romanian
Russian
Serbian
Slovak
Slovenian
Spanish
Swahili
Swedish
НОВІ
НАДХОДЖЕННЯ
ПОШУК
РУБРИКАТОР
Бази даних
Реферативна база даних - результати пошуку
Книжкові видання та компакт-диски
Журнали та продовжувані видання
Автореферати дисертацій
Реферативна база даних
Наукова періодика України
Тематичний навігатор
Авторитетний файл імен осіб
Вид пошуку
Ключові слова (без закінчення)
Автор (тільки прізвище)
Назва
Рік видання
Сортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
видом документа
Знайдено в інших БД:
Книжкові видання та компакт-диски (9)
Автореферати дисертацій (1)
Пошуковий запит:
(<.>U=У9(4УКР)424.1<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
20
Представлено документи
з 1 до 20
1.
Аветисова А. О.
Підприємства харчування в системі туризму
. — Донецьк, 2002
2.
Сорока С. В.
Розвиток підприємств харчування в системі туристичних та рекреаційно-оздоровчих комплексів
: Автореф. дис... канд. екон. наук : 08.07.05. — Донецьк, 2002
3.
Зозульов О. В.
Особливості ринкового репозиціонування закладів громадського харчування на преміум сегменті
//
Екон. вісн. Нац. техн. ун-ту України "КПІ"
: зб. наук. пр. - 2014. - Вип. 11.
4.
Петровська І. О.
Впровадження системи HACCP у закладах швидкого харчування
//
Держава та регіони. Сер. Економіка та підприємництво
. - 2020. - № 1.
5.
Ханін І. Г.
Міжнародні готельні мережі: сутність, ознаки, перспективи розвитку в Україні
//
Актуал. проблеми економіки
. - 2019. - № 11.
6.
Нікольчук Ю. М.
Готельно-ресторанний бізнес: сучасний стан, фінансове забезпечення, інвестиційна привабливість та перспективи подальшого розвитку в Україні
//
Бізнес Інформ
. - 2020. - № 5.
7.
Чміль Г. Л.
Цифровізація управління клієнтським досвідом у готельно-ресторанній індустрії
//
Бізнес Інформ
. - 2020. - № 8.
8.
Ковтуненко Ю. В.
Особливості використання інноваційних технологій за сучасних умов у готельному та ресторанному бізнесі
//
Бізнес Інформ
. - 2020. - № 12.
9.
Трикоз І. В.
Визначення факторів впливу на готельну сферу України та особливості й значення її ризиків
//
Вісн. Бердян. ун-ту менеджменту і бізнесу
. - 2019. - № 2.
10.
Марченко О. А.
Особливості діяльності підприємств готельно-ресторанного бізнесу в сучасних умовах господарювання
//
Вісн. Бердян. ун-ту менеджменту і бізнесу
. - 2020. - № 1.
11.
Гурбик Ю. Ю.
Аналіз сучасних класифікацій закладів ресторанного господарства
//
Вісн. Бердян. ун-ту менеджменту і бізнесу
. - 2020. - № 2.
12.
Кластерний розвиток підприємств
: монографія. — Харків: Вид-во Іванченка І. С., 2020
13.
Воронюк Є. В.
Ключові загрози економічній безпеці підприємств готельно-ресторанної галузі
//
Бізнес Інформ
. - 2021. - № 6.
14.
Мілашовська О. І.
Аналіз розвитку готельно-ресторанного бізнесу України в контексті сучасних викликів
//
Бізнес Інформ
. - 2021. - № 6.
15.
Гончаренко Н. В.
Реорганізація ресторанного бізнесу в умовах пандемії коронавірусу COVID-19
//
Держава та регіони. Сер. Економіка та підприємництво
. - 2021. - № 3.
16.
Pambuk S.
Marketing substantiation, organizational and economic characteristics of small business in the provision of hotel services
//
Фінанс.-кредит. діяльність: проблеми теорії та практики
: зб. наук. пр. - 2021. - Вип. 4.
17.
Доброскок І. І.
Поведінкова економіка та сегментація споживчого ринку як чинники розвитку підприємств готельно-ресторанного і туристичного бізнесу
//
Екон. вісн. ун-ту/Ун-т Григорія Сковороди в Переяславі
. - 2022. - Вип. 53.
18.
Черниш І. В.
Розвиток готельно-ресторанного бізнесу в Україні на умовах франшизи та сучасних анімаційних програм
//
Економіка і регіон
. - 2022. - № 1.
19.
Фурдак М. М.
Індустрія гостинності півдня України в умовах пандемії - виклики та шляхи вирішення
//
Бізнес Інформ
. - 2022. - № 1.
20.
Nazarova K.
Internal audit of enterprise costs
//
Scientia Fructuosa
. - 2022. - № 6.
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України
Всі права захищені ©
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського