РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (9)Автореферати дисертацій (1)
Пошуковий запит: (<.>U=У9(4УКР)424.1<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 20
Представлено документи з 1 до 20
1.

Аветисова А. О. Підприємства харчування в системі туризму. — Донецьк, 2002
2.

Сорока С. В. Розвиток підприємств харчування в системі туристичних та рекреаційно-оздоровчих комплексів : Автореф. дис... канд. екон. наук : 08.07.05. — Донецьк, 2002
3.

Зозульов О. В. Особливості ринкового репозиціонування закладів громадського харчування на преміум сегменті // Екон. вісн. Нац. техн. ун-ту України "КПІ" : зб. наук. пр. - 2014. - Вип. 11.
4.

Петровська І. О. Впровадження системи HACCP у закладах швидкого харчування // Держава та регіони. Сер. Економіка та підприємництво. - 2020. - № 1.
5.

Ханін І. Г. Міжнародні готельні мережі: сутність, ознаки, перспективи розвитку в Україні // Актуал. проблеми економіки. - 2019. - № 11.
6.

Нікольчук Ю. М. Готельно-ресторанний бізнес: сучасний стан, фінансове забезпечення, інвестиційна привабливість та перспективи подальшого розвитку в Україні // Бізнес Інформ. - 2020. - № 5.
7.

Чміль Г. Л. Цифровізація управління клієнтським досвідом у готельно-ресторанній індустрії // Бізнес Інформ. - 2020. - № 8.
8.

Ковтуненко Ю. В. Особливості використання інноваційних технологій за сучасних умов у готельному та ресторанному бізнесі // Бізнес Інформ. - 2020. - № 12.
9.

Трикоз І. В. Визначення факторів впливу на готельну сферу України та особливості й значення її ризиків // Вісн. Бердян. ун-ту менеджменту і бізнесу. - 2019. - № 2.
10.

Марченко О. А. Особливості діяльності підприємств готельно-ресторанного бізнесу в сучасних умовах господарювання // Вісн. Бердян. ун-ту менеджменту і бізнесу. - 2020. - № 1.
11.

Гурбик Ю. Ю. Аналіз сучасних класифікацій закладів ресторанного господарства // Вісн. Бердян. ун-ту менеджменту і бізнесу. - 2020. - № 2.
12.
Кластерний розвиток підприємств : монографія. — Харків: Вид-во Іванченка І. С., 2020
13.

Воронюк Є. В. Ключові загрози економічній безпеці підприємств готельно-ресторанної галузі // Бізнес Інформ. - 2021. - № 6.
14.

Мілашовська О. І. Аналіз розвитку готельно-ресторанного бізнесу України в контексті сучасних викликів // Бізнес Інформ. - 2021. - № 6.
15.

Гончаренко Н. В. Реорганізація ресторанного бізнесу в умовах пандемії коронавірусу COVID-19 // Держава та регіони. Сер. Економіка та підприємництво. - 2021. - № 3.
16.

Pambuk S. Marketing substantiation, organizational and economic characteristics of small business in the provision of hotel services // Фінанс.-кредит. діяльність: проблеми теорії та практики : зб. наук. пр. - 2021. - Вип. 4.
17.

Доброскок І. І. Поведінкова економіка та сегментація споживчого ринку як чинники розвитку підприємств готельно-ресторанного і туристичного бізнесу // Екон. вісн. ун-ту/Ун-т Григорія Сковороди в Переяславі. - 2022. - Вип. 53.
18.

Черниш І. В. Розвиток готельно-ресторанного бізнесу в Україні на умовах франшизи та сучасних анімаційних програм // Економіка і регіон. - 2022. - № 1.
19.

Фурдак М. М. Індустрія гостинності півдня України в умовах пандемії - виклики та шляхи вирішення // Бізнес Інформ. - 2022. - № 1.
20.

Nazarova K. Internal audit of enterprise costs // Scientia Fructuosa. - 2022. - № 6.
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського