РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (15)Автореферати дисертацій (2)
Пошуковий запит: (<.>U=У9(4УКР)306.71-13<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 17
Представлено документи з 1 до 17
1.

Слободян Н. Г. Стратегічний аналіз конкурентних позицій. — 2008 // Харч. пром-сть.
2.

Гринів Л. В. Оцінка підвищення конкурентоспроможності підприємств харчової промисловості : автореф. дис... канд. екон. наук. — К., 2008
3.

Юринець О. В. Формування конкурентної стратегії підприємства : Автореф. дис... канд. екон. наук. — Л., 2005
4.

Коваленко О. М. Проблеми та передумови забезпечення конкурентоспроможності сучасного харчового підприємства. — 2011 // Пр. Одес. політехн. ун-ту.
5.

Ємцев В. І. Конкурентоспроможність підприємств як фактор інноваційної привабливості // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2012. - № 43.
6.

Юринець О. В. Теоретичні та прикладні засади формування конкурентної стратегії підприємства : монографія. — Львів: Растр-7, 2014. — 240, [8]: a-рис.
7.

Чирва О. Г. Конкурентна стратегія підприємств харчової промисловості: проблеми теорії і практики : монографія. — Херсон: Грінь Д.С., 2013
8.

Посторонко В. М. Маркетингове оцінювання конкурентного потенціалу підприємства : автореф. дис. ... канд. екон. наук : 08.00.04. — Херсон, 2013
9.

Ляхович К. П. Концентрація виробництва на підприємствах харчової промисловості : автореф. дис. ... канд. екон. наук : 08.00.04. — Київ, 2014
10.

Чернелевська О. Л. Вдосконалення державної конкурентної політики на засадах парадигми конкурентоздатності харчової промисловості : автореф. дис. ... д-ра екон. наук : 08.00.03. — Київ, 2014
11.

Губіна В. В. Механізми підвищення конкурентоспроможності підприємств харчової промисловості : [монографія]. — Харків: Панов А.М., 2015. — 203, [1]: рис.
12.

Ротанов Г. М. Конкурентна стратегія підприємств агропродовольчої сфери: теорія, методологія, практика : автореф. дис. ... д-ра екон. наук : 08.00.04. — Одеса, 2014
13.

Александрова К. Укрепление конкурентных позиций пищевых предприятий посредством минимизации рисков // Наук. вісн./Одес. нац. екон. ун-т. - 2016. - № 5.
14.

Кіржецький Ю. І. Економічні інструменти механізму забезпечення конкурентоспроможності підсистем харчової промисловості // Вісн. Нац. ун-ту "Львів. політехніка". - 2017. - № 875.
15.

Гудима О. В. Забезпечення конкурентоспроможності вітчизняних підприємств харчової промисловості на міжнародному ринку // Формування ринк. відносин в Україні : зб. наук. пр. - 2018. - № 1.
16.

Скопенко Н. С. Безпечність харчових продуктів як важлива складова конкурентоспроможності підприємств // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2020. - 26, № 3.
17.

Носаченко О. А. Теоретико-методологічні підходи до діагностики резервів підвищення конкурентоспроможності на оптових підприємствах харчової промисловості // Наук. вісн./Одес. нац. екон. ун-т. - 2021. - № 5/6.
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського