РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (415)Журнали та продовжувані видання (2)Автореферати дисертацій (58)
Пошуковий запит: (<.>U=У9(4УКР)306.71$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 460
Представлено документи з 1 до 20
...
1.

Шеремет О.  Формирование акционерного капитала предприятий пищевой промышленности Украины. — 2001 // Экономика Украины.
2.

Шеремет О. О. Організаційно-економічний механізм діяльності акціонерних товариств харчової промисловості України : Моногр. — К.: Рада, 2002
3.
Маркетинг предприятий пищевой промышленности : Учеб. пособие. — О., 2002
4.

Богатирьов А. М. Планування діяльності підприємств харчової промисловості в умовах ринку. — О., 2003
5.

Гончарук А. Г. О природе экономической эффективности предприятий пищевой промышленности. — 2008 // Економіка пром-сті.
6.

Осокін В. В. Охорона праці на підприємствах харчових виробництв : Підруч. для студ. вищ. навч. закл. — Донецьк, 2005
7.

Заблодська І. В. Товарна політика підприємства: механізм формування : Моногр. — Луганськ, 2006
8.

Чорна Л. О. Управління ціноутворенням в каналах реалізації продукції підприємств харчової промисловості : Моногр. — К., 2006
9.

Антошкіна Л. І. Організація виробництва промислового підприємства : підручник. — Донецьк: Юго-Восток, 2009
10.

Климчук С. В. Финансовая реструктуризация предприятий пищевой промышленности: состояние и перспективы : монография. — Симф.: ООО "ДиАйПи", 2007
11.

Дуб К. В. Теоретичні основи інноваційного аналізу підприємств харчової промисловості. — 2005 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
12.

Заїнчковський А. О. Сучасний стан розвитку підприємств харчової промисловості України. — 2005 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
13.

Бондаренко О. А. Проблемні екологічні аспекти на підприємствах харчової промисловості України. — 2005 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
14.

Верба О. В. Ефективність використання фінансових ресурсів підприємства. — 2005 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
15.

Бєлова Т. Г. Визначення стратегічної оцінки підприємства. — 2005 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
16.

М'якшило О. М. Багатовимірні моделі даних в задачах планування діяльності харчового підприємства. — 2007 // Харч. пром-сть.
17.

Ємцева Г. Ф. Вплив диспаритету цін на формування сировинної бази підприємств харчової промисловості. — 2006 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
18.

Заїнчковський А. О. Економіка, організація та управління підприємствами харчової промисловості України. — 2006 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
19.

Власенко І. М. Маркетингова діяльність підприємств харчової промисловості. — 2006 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
20.

Божкова В. В. Маркетингове дослідження ринкових перспектив нової екопродукції. — 2006 // Вісн. Сум. держ. ун-ту. Сер. Економіка.
...
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського