Пошуковий запит: (<.>U=У9(4УКР)306.7$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1938
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. |
Рябченко О. Д. Акціонування підприємств харчової промисловості в Україні. — Х.: Основа, 1997
|
2. |
Рябченко О. Д. Акціонування і приватизація підприємств харчосмакової промисловості. — Х.: Основа, 1998
|
3. |
Пєтухова О. М. Аналіз діяльності підприємств компанії "Укрпиво". — 1999 // Наук. пр. Укр. держ. ун-ту харч. технологій.
|
4. |
Русин К. О. Аналіз світового ринку м'яса та перспективи його розвитку в Україні. — 1999 // Наук. пр. Укр. держ. ун-ту харч. технологій.
|
5. |
Лебединська О. Ю. Безалкогольна промисловість України: (державна політика, управління, конкурентоспроможність). — К., 2000
|
6. |
Поплавський В. Г. Бурякоцукровий підкомплекс України: стан, проблеми, перспективи. — Л., 2001
|
7. |
Павловська М. О. Вдосконалення відтворення основних виробничих фондів у зернопереробній промисловості. — 1999 // Наук. пр. Укр. держ. ун-ту харч. технологій.
|
8. |
Голяш І. Д. Використання аналізу беззбитковості для планування обсягів виробництва на плодоовочевоконсервних підприємствах. — Хмельницький, 2000 // Вісн. Технол. ун-ту Поділля. Екон. науки.
|
9. |
Рыбинцев В. А. Виноград и вино Украины: история, государство, рынок. — К., 1998
|
10. |
Топольник В. До питання застосування методів кваліметрії при впровадженні систем якості на підприємствах харчування. — 1999 // Торгівля і ринок України.
|
11. |
Ковальчук І. В. Економічна оцінка основних методичних положень нової амортизаційної політики в Україні. — 1999 // Наук. пр. Укр. держ. ун-ту харч. технологій.
|
12. |
Заїнчківський А. О. Економічне становище підприємств ЗАТ "Укркондитер" у післяприватизаційний період. — 1999 // Наук. пр. Укр. держ. ун-ту харч. технологій.
|
13. |
Мостенська Т. Л. Економічний механізм функціонування молочної промисловості України. — К.: УДУХТ, 2001
|
14. |
Рябченко О. Д. Економічні і фінансові основи акціонування. — Х.: Основа, 1997
|
15. |
Кириченко О. М. Експортний потенціал харчової промисловості України. — 1999 // Наук. пр. Укр. держ. ун-ту харч. технологій.
|
16. |
Дейнеко Л. В. Ефективність розвитку харчової промисловості в регіоні. — К., 1998
|
17. |
Александров В. Т. Зерновий та хлібопродуктовий товарообіг в Україні : Енцикл. довід. — К.: АртЕк, 2000
|
18. |
Кириченко О. К проблеме развития пищевой промышленности. — 2000 // Экономика Украины.
|
19. |
Драган О. І. Комплексне перероблення сировини на м'ясокомбінатах. — 1999 // Наук. пр. Укр. держ. ун-ту харч. технологій.
|
20. |
Аржевітін С. М. Концентрація виробництва і малий бізнес в харчовій промисловості. — К.: ГРОТ, 1999
|
| |