РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (5)
Пошуковий запит: (<.>U=Р410.030-51<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 11
Представлено документи з 1 до 11
1.

Малахов В. А. Питание при сосудистой патологии головного мозга. — Х.: Издатель Шуст А.И., 2001
2.

Ахаладзе Н. Г. Гипотензивный эффект лечебного голодания. — 2002 // Пробл. старения и долголетия.
3.

Григоров Ю. Г. Питание и гипертоническая болезнь в старости (Обзор литературы). — 2002 // Пробл. старения и долголетия.
4.

Поліщук А.  Перспективний напрям стабілізації артеріального тиску та профілактики ускладнень артеріальної гіпертензії. Корекція енергетичного метаболізму за допомогою БАД "Енергетин". — 2005 // Ліки України.
5.

Болокадзе Е. А. Влияние метаболической терапии на компоненты синдрома инсулинорезистентности и энергетический обмен у больных c гипертонической болезнью, ассоциированной с ишемической болезнью сердца. — 2005 // Укр. кардіол. журн.
6.

Ахаладзе М. Г. Ефективність розвантажувально-дієтичної терапії хворих різного віку з артеріальною гіпертензією та ожирінням. — 2005 // Пробл. старения и долголетия.
7.

Бобришев К. А. Маркери споживання кухонної солі при есенціальній гіпертензії з різною сольовою реактивністю артеріального тиску. — 2008 // Медицина трансп. України.
8.

Кузів П. П. Ефективність розвантажувально-дієтичної терапії в поєднанні з альфа-токоферолом у хворих на ожиріння з артеріальною гіпертензією // Буков. мед. вісн.. - 2003. - 7, № 3.
9.

Решетілов Ю. І. Особливості лікувального харчування хворих на артеріальну гіпертензію // Гастроентерологія : зб. наук. пр. - 2014. - Вип. 3.
10.

Волошина І. М. Менеджмент споживання кухонної солі при артеріальній гіпертензії (огляд літератури) // Патологія. - 2018. - 15, № 1.
11.

Фадєєнко Г. Д. Підвищення ефективності лікування гіпертонічної хвороби та ожиріння шляхом індивідуальної корекції харчової поведінки // Укр. терапевт. журн.. - 2019. - № 1.
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського