Пошуковий запит: (<.>U=Р123.8$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 171
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. | Биологически активные природные соединения винограда: перспективы производства и применения в медицине и питании : Материалы междунар. науч.-практ. конф.: Прил. к науч.-практ. дискусс.-аналит. сб. "Вопр. развития Крыма". — Симф.: Сонат, 2001
|
2. |
Оліфіренко В. В. Біологічна цінність білків м'яса великої рогатої худоби при ураженні туберкульозом. — 1999 // Тавр. наук. вісн.
|
3. |
Кравців Р. Й. Ветеринарно-санітарна експертиза ковбасних виробів і копченостей : Навч. посіб. для студ. та викл. вищ. навч. закл. із спец. "Вет. медицина". — Л., 1999
|
4. |
Волошин О. І. Пилок квітковий (бджолина обніжка) в клінічній та експериментальній медицині. — Чернівці, 1998
|
5. |
Фролов В. М. Продукти бджільництва та фітопрепарати в оздоровленні й лікуванні. — 3-є вид., переробл. та доп. — Луганськ: Елтон-2, 1999
|
6. |
Красноштан С. К. Профілактично-оздоровчі та лікувальні властивості плодів яблуні. — 1999 // Садівництво.
|
7. | Растительные адаптогены: Физиологическое значение аналогов нейротрансмиттеров и гормонов растительного происхождения, их роль в профилактике болезней старения : Сб. науч. тр. Одесского отделения УБО. — О.: Астропринт, 2000
|
8. |
Адамень Ф. Ф. Соя: промышленная переработка, кормовые добавки, продукты питания. — К.: Нора-Принт, 1999
|
9. |
Пимоненко Н. Общность и различия пищевых волокон на основе клетчатки и волокнистых энтеросорбентов. — 2004 // Спорт. медицина.
|
10. |
Делинджер Т. Современная трактовка научных исследований потребления шоколада в античной медицине. — 2001 // Наука в олимп. спорте.
|
11. |
Плахтій П. Д. Продукти бджільництва в оздоровленні людини. — Кам'янець-Поділ.: МЕДОБОРИ (ПП Мошак М.І.), 2002
|
12. |
Олійник Л. В. Ветеринарно-санітарний контроль харчових токсикоінфекцій. — К.: Аграр. наука, 2004
|
13. |
Соломка В. Мед чи цукор?. — 2003 // Журн. практ. лікаря.
|
14. |
Сич З. Д. Гармонія овочевої краси та користі. — К.: Арістей, 2005
|
15. | Європейські вимоги до виробників молока та молочних продуктів : Довід. — Л.: ПП "НТЦ Леонорм-Стандарт", 2007 - (Європ. вибір України).
|
16. |
Власенко В. В. Санітарно-епідеміологічна експертиза молока і молочних продуктів : навч. посіб. — Вінниця: ПП "Едельвейс і К", 2008
|
17. |
Дунаевская Е. В. Зизифус: пищевая и оздоровительная ценность. — 2004 // Вестн. физиотерапии и курортологии.
|
18. |
Ларина М. В. Напитки на натуральной основе, обладающие лечебно-профилактическим эффектом. — 2004 // Вестн. физиотерапии и курортологии.
|
19. |
Отт В. Д. Нові функціональні продукти - соєві напої. — 2004 // Вестн. физиотерапии и курортологии.
|
20. |
Нікітчук А. В. Перспективи використання татарської гречки для здорового харчування. — Полтава, 2002 // Ресурсознавство, колекціонування та охорона біорізноманіття.
|
| |