РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (263)Журнали та продовжувані видання (10)Автореферати дисертацій (5)
Пошуковий запит: (<.>U=Р123.8$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 171
Представлено документи з 1 до 20
...
1.
Биологически активные природные соединения винограда: перспективы производства и применения в медицине и питании : Материалы междунар. науч.-практ. конф.: Прил. к науч.-практ. дискусс.-аналит. сб. "Вопр. развития Крыма". — Симф.: Сонат, 2001
2.

Оліфіренко В. В. Біологічна цінність білків м'яса великої рогатої худоби при ураженні туберкульозом. — 1999 // Тавр. наук. вісн.
3.

Кравців Р. Й. Ветеринарно-санітарна експертиза ковбасних виробів і копченостей : Навч. посіб. для студ. та викл. вищ. навч. закл. із спец. "Вет. медицина". — Л., 1999
4.

Волошин О. І. Пилок квітковий (бджолина обніжка) в клінічній та експериментальній медицині. — Чернівці, 1998
5.

Фролов В. М. Продукти бджільництва та фітопрепарати в оздоровленні й лікуванні. — 3-є вид., переробл. та доп. — Луганськ: Елтон-2, 1999
6.

Красноштан С. К. Профілактично-оздоровчі та лікувальні властивості плодів яблуні. — 1999 // Садівництво.
7.
Растительные адаптогены: Физиологическое значение аналогов нейротрансмиттеров и гормонов растительного происхождения, их роль в профилактике болезней старения : Сб. науч. тр. Одесского отделения УБО. — О.: Астропринт, 2000
8.

Адамень Ф. Ф. Соя: промышленная переработка, кормовые добавки, продукты питания. — К.: Нора-Принт, 1999
9.

Пимоненко Н.  Общность и различия пищевых волокон на основе клетчатки и волокнистых энтеросорбентов. — 2004 // Спорт. медицина.
10.

Делинджер Т.  Современная трактовка научных исследований потребления шоколада в античной медицине. — 2001 // Наука в олимп. спорте.
11.

Плахтій П. Д. Продукти бджільництва в оздоровленні людини. — Кам'янець-Поділ.: МЕДОБОРИ (ПП Мошак М.І.), 2002
12.

Олійник Л. В. Ветеринарно-санітарний контроль харчових токсикоінфекцій. — К.: Аграр. наука, 2004
13.

Соломка В.  Мед чи цукор?. — 2003 // Журн. практ. лікаря.
14.

Сич З. Д. Гармонія овочевої краси та користі. — К.: Арістей, 2005
15.
Європейські вимоги до виробників молока та молочних продуктів : Довід. — Л.: ПП "НТЦ Леонорм-Стандарт", 2007 - (Європ. вибір України).
16.

Власенко В. В. Санітарно-епідеміологічна експертиза молока і молочних продуктів : навч. посіб. — Вінниця: ПП "Едельвейс і К", 2008
17.

Дунаевская Е. В. Зизифус: пищевая и оздоровительная ценность. — 2004 // Вестн. физиотерапии и курортологии.
18.

Ларина М. В. Напитки на натуральной основе, обладающие лечебно-профилактическим эффектом. — 2004 // Вестн. физиотерапии и курортологии.
19.

Отт В. Д. Нові функціональні продукти - соєві напої. — 2004 // Вестн. физиотерапии и курортологии.
20.

Нікітчук А. В. Перспективи використання татарської гречки для здорового харчування. — Полтава, 2002 // Ресурсознавство, колекціонування та охорона біорізноманіття.
...
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського