РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (12)Журнали та продовжувані видання (1)Автореферати дисертацій (1)
Пошуковий запит: (<.>U=Р123.10<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 21
Представлено документи з 1 до 20
...
1.

Ладанівський Р. І. Гігієнічна експертиза харчових продуктів. — Л., 2000
2.

Смірнов В. С. Оперативний контроль іонів металів у рідинах. — 2005 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
3.

Сухарева О. Ю. Апробація методик визначення алюмінію в продуктах харчування, продовольчій сировині та питній воді. — 2005 // Наук. вісн. Ужгород. ун-ту. Сер. Хімія.
4.

Смірнов В. С. Електричні характеристики як об'єкти ідентифікації рідин з солями металів. — 2005 // Харч. пром-сть.
5.

Проданчук Н. Г. Оценка пригодности методик и неопределенность результатов измерений методами количественного химического анализа, применяемыми для санитарно-эпидемиологической экспертизы пищевых продуктов и сопутствующих материалов. — 2006 // Системи оброб. інформації.
6.

Столярчук П. Г. Використання статистичних методів для визначення оптимального об'єму контролю за критичними контрольними точками (КТК). — 2008 // Вісн. Нац. ун-ту "Львів. політехніка".
7.

Блюм Я. Б. Впровадження методів оцінки наявності та вмісту генетично модифікованих компонентів у продуктах харчування, кормах і парфюмерно-косметичних виробах. — 2008 // Наука та інновації.
8.

Водолазський В. М. Підвищення чутливості ферозондового методу контролю металевих включень у харчових продуктах : автореф. дис... канд. техн. наук. — Луганськ, 2008
9.

Бойко О. В. Ризики впливу генетично модифікованих організмів на здоров'я людини. — 2011 // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту.
10.

Пригара І. О. ГМО - економічний виграш ціною здоров'я?. — 2011 // Наук. вісн. Черніг. держ. ін-ту економіки і упр. Сер. Економіка.
11.

Мельничук С. Д. Актуальні проблеми контролю залишків пестицидів у сировині олійно-жирової галузі України // Агроекол. журн.. - 2011. - № 2.
12.

Ковальчук Л. Є. Трансгенні організми і проблеми генетичної безпеки // Галиц. лікар. вісн.. - 2008. - 15, № 2.
13.

Смик Н. І. Комбінований сорбційно-спектрофотометричний метод визначення меламіну // Вісн. Черкас. ун-ту. Сер. Хім. науки. - 2014. - Вип. 14.
14.

Курець О. О. ГМО та дитяче харчування: думка батьків // Перинатология и педиатрия. - 2014. - № 2.
15.

Похилько С. Ю. Детекція трансгенної сої у вітчизняних харчових продуктах та сортозразках, які вирощуються в Україні // Вісн. Нац. ун-ту "Львів. політехніка". - 2014. - № 787.
16.

Крук Л. С. Контроль якості сільськогосподарської сировини та продуктів харчування // Вісн. аграр. науки. - 2000. - № 7.
17.

Бабієнко В. В. Токсикологічна безпека продуктів харчування: проблема неорганічних прекурсорів оксиду азоту // Експерим. і клініч. медицина. - 2013. - № 2.
18.

Волнянська О. В. Визначення тіабендазолу в субстанції харчової добавки E233 і харчових продуктах електрохімічними методами // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2015. - 21, № 2.
19.

Levitsky E. L. Problem of genetically modified foods safety: a toxicologist's view // Biotechnologia Acta. - 2016. - 9, № 1.
20.

Хомутенко В. І. Санітарно-гігієнічна оцінка м'ясних консервів з яловичини за умов довготривалого зберігання : автореф. дис. ... канд. вет. наук : 16.00.09. — Київ, 2021
...
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського