РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (137)Журнали та продовжувані видання (5)Автореферати дисертацій (6)
Пошуковий запит: (<.>U=Р123.02$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 134
Представлено документи з 1 до 20
...
1.

Maslov O. Yu. Analysis of pharmaceutical market of dietary supplements with green tea leaves extract // Актуал. питання фармацевт. і мед. науки та практики. - 2022. - 15, № 1.
2.

Kruhlova O. Comprehensive analysis of food production efficiency using nanoparticles of nutritional supplements on the basis of oxides of two and three valence iron "Magnetofood" // Ukr. Food J.. - 2019. - 8, № 2.
3.

Dmytrenko M. Dietary supplements side effect concerned with endogenous synthesis of formaldehyde // Укр. біохім. журн.. - 2009. - 81, № 4 (спец. вип.).
4.

Silivontchik N. N. Fructose: role in the formation of intestinal symptoms // Гастроентерологія. - 2022. - 56, № 1.
5.

Kapustian A. Investigation of the ferric ions complexes with biolygands of probiotic origin // Ukr. Food J.. - 2020. - 9, № 1.
6.

Kapustian A. Investigation of the ferric ions complexes with biolygands of probiotic origin // Ukr. Food J.. - 2020. - 9, № 1.
7.

Нерознак Ю. П. "Life style modification" у будь-який період життя жінки. Правда і міфи про сіль : (дайджест) // Укр. журн. перинатологія і педіатрія. - 2021. - № 2.
8.

Bondarev E. V. The frigoprotective effect of "Glucosamine C-BCPP" dietary supplement and the role of its components // Вісн. фармації. - 2016. - № 2.
9.

Maslov O. Yu. The study of the qualitative composition and the quantitative content of phenolic compounds in dietary supplements with lingonberry // Журн. орган. та фармацевт. хімії. - 2021. - 19, вип. 4.
10.

Leppee M. Vitamin, mineral and iron supplementation in pregnancy: cross-sectional study // Biopolymers and Cell. - 2010. - 26, № 2.
11.

Ятченко Е. О. Імунологічні дослідження біомаси порошку гриба Шиїтаке. — 2010 // Запорож. мед. журн.
12.

Гуліч М. Амінокислотний склад продуктів для ентерального харчування // Товари і ринки. - 2014. - № 1.
13.

Гоцуля А. С. Аналіз ринку дієтичних добавок, що впливають на органи дихання // Актуал. питання фармацевт. і мед. науки та практики. - 2019. - 12, № 3.
14.

Гоцуля А. С. Аналіз ринку дієтичних добавок, що впливають на органи дихання // Актуал. питання фармацевт. і мед. науки та практики. - 2019. - 12, № 3.
15.

Шостакович-Корецька Л. Р. Аналіз частоти вживання продуктів, які містять вітамін D, серед хворих на хронічний вірусний гепатит С та в групі здорових осіб // Гепатологія. - 2019. - № 3.
16.

Шостакович-Корецька Л. Р. Аналіз частоти вживання продуктів, які містять вітамін D, серед хворих на хронічний вірусний гепатит С та в групі здорових осіб // Гепатологія. - 2019. - № 3.
17.

Черно Н. К. Біокоректори процесів травлення : монографія. — О.: Астропринт, 2010
18.

Сукманський О. І. Біологічна дія ізофлавонів (огляд літератури і власних досліджень). — 2002 // Журн. Акад. мед. наук України.
19.

Башкірова Л.  Біологічна роль деяких есенційних макро- та мікроелементів: (Огляд). — 2004 // Ліки України.
20.

Тронько М. Д. Біологічна роль цинку і необхідність забезпечення адекватного рівня його споживання людиною // Вісн. НАН України. - 2013. - № 6.
...
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського