РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (31)Журнали та продовжувані видання (14)
Пошуковий запит: (<.>U=Л996.3$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 3
Представлено документи з 1 до 3
1.

Собко А.  Технології пудингів для харчування дітей дошкільного віку. — 2012 // Товари і ринки.
2.
Сировина для дитячого та дієтичного харчування : монографія. — Київ: Компринт, 2017
3.

Белінська К. О. Підвищення харчової цінності продуктів для дитячого харчування з дотриманням вимог нутриціології // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2021. - 27, № 2.
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського