РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (64)Журнали та продовжувані видання (4)
Пошуковий запит: (<.>U=Л992.3$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 3
Представлено документи з 1 до 3
1.

Нечепуренко К. Б. Технологічні аспекти утворення структурованих емульсій у складі м'ясних січених виробів // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2014. - № 2/12.
2.

Марцин Т. О. Технологія приготування м'ясних страв з застосуванням сучасних способів теплової обробки // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту. - 2016. - Вип. 16, т. 1.
3.

Мельников К. О. Сучасні аспекти використання рибної сировини у технологіях м'ясомістких продуктів // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту. - 2018. - Вип. 18, т. 1.
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського