РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (111)Журнали та продовжувані видання (10)
Пошуковий запит: (<.>U=Л992.1$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 9
Представлено документи з 1 до 9
1.

Адамень Ф. Ф. Соя: промышленная переработка, кормовые добавки, продукты питания. — К.: Нора-Принт, 1999
2.

Шубін О. О. Використання дикорослих Донецького регіону у харчуванні : Моногр. — Донецьк, 2004
3.

Клименко С. В. Кизил в Україні: біологія, вирощування, сорти. — К.: Фітосоціоцентр, 2000
4.

Киценко П. Ф. Картопля в інтер'єрі ринку : Моногр. — Чернігів: РВК "Десн. правда", 2003
5.

Коршунова Г. Ф. Овочі у харчуванні : навч. посіб. — Донецьк, 2008
6.

Войцешина Н. І. Придатність картоплі до переробки залежно від сорту та погодних умов // Вісн. аграр. науки. - 2010. - № 2.
7.

Боровський В. Соя - їжа, ліки, корми // Вісн. НАН України. - 2001. - № 3.
8.

Сімахіна Г. О. Нові композиції на основі харчової клітковини дезінтоксикаційної та адаптогенної дії // Харч. пром-сть. - 2017. - № 19.
9.

Ощипок І. М. Сучасні інноваційні підходи до розробки аналогів м'яса з нетрадиційних джерел білка // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2022. - 28, № 3.
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського