РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (9)
Пошуковий запит: (<.>U=Л99 я72<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1
1.

Доцяк В. С. Технологія приготування їжі з основами товарознавства продовольчих товарів : підручник [для проф.-техн. навч. закл.]. — Київ: Наш час, 2014. — 397, [3]: a-рис.
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського