Пошуковий запит: (<.>U=Л987<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 112
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. |
Лебедев Д. П. Методы интенсификации сублимационной сушки препаратов в вакууме и разработка новых установок непрерывного действия. — 2001 // Пром. теплотехника.
|
2. |
Павлюк Р. Ю. Нові біологічно активні добавки із трутневих личинок - альтернатива бджолиному маточному молочку. — Х., 2002 // Вестн. науки и техники.
|
3. |
Толоконніков Ю. О. Використання нетрадиційної сировини і відходів виробництва щодо вироблення радіопротекторних продуктів харчування. — 2002 // Причорномор. екол. бюл.
|
4. |
Мелетьєв А. Є. Перспективи розроблення нових біологічно активних добавок на основі пива. — 2004 // Харч. пром-сть.
|
5. |
Сімахіна Г. О. Вивчення ефектів біонакопичення мінеральних елементів зі штучних живильних середовищ. — 2005 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
|
6. |
Кисличенко В. С. Одержання та стандартизація сухого екстракту з капусти брокколі. — 2007 // Запорож. мед. журн.
|
7. |
Сімахіна Г. О. Біоантиоксиданти - необхідні компоненти оздоровчого харчування. — 2008 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
|
8. |
Крусір Г. В. Біотехнологія отримання бад, що містить інгібітор панкреатичної <$E bold alpha>-амілази борошенець вівса. — 2008 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
|
9. |
Гриценко О. М. Етичні аспекти створення лікарських засобів, дієтичних добавок та функціональних харчових продуктів. — 2008 // Вісн. Нац. ун-ту "Львів. політехніка".
|
10. |
Солодко Л. М. Перспективи отримання протеїнових концентратів із зеленої маси рослин. — 2008 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
|
11. |
Євлаш В. В. Наукове обгрунтування технології дієтичної добавки та харчових продуктів анианемічного спрямування зі стабілізованим гемовим залізом : автореф. дис... д-ра техн. наук : 05.18.16. — Х., 2009
|
12. |
Д'яконова А. К. Наукові основи технологій консервованих продуктів з використанням структуроутворювачів : Автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.13. — О., 2006
|
13. |
Д'яконова А. К. Наукові основи технологій консервованих продуктів з використанням структуроутворювачів : автореф. дис... д-ра техн. наук : 05.18.13. — О., 2008
|
14. |
Притульська Н. В. Оптимізація споживчих властивостей комбінованих консервів та харчових концентратів із використанням білоквмісної сировини різного походження : Автореф. дис... д-ра техн. наук : 05.18.15. — К., 2001
|
15. |
Данилова Л. А. Природні інгібітори окислення ліпідів і вирішення проблеми підвищення якості харчових продуктів : Автореф. дис...д-ра техн. наук: 05.18.06. — Х., 1998
|
16. |
Губаренко П. С. Розробка біотехнології отримання модифікованих рослинних фосфоліпідів : Автореф. дис... канд. техн. наук : 03.00.20. — О., 2001
|
17. |
Шпирко Т. В. Розробка біотехнології переробки зернової сировини в харчові добавки : Автореф. дис... канд. техн. наук : 03.00.20. — О., 2003
|
18. |
Невмиваний С. Л. Розробка біотехнології ферментованих соєпродуктів : Автореф. дис... канд. техн. наук : 03.00.20. — О., 2002
|
19. |
Гоцуленко М. І. Розробка технологій функціональних інгредієнтів з про- і пребіотичними властивостями : автореф. дис... канд. техн. наук : 03.00.20. — О., 2008
|
20. |
Котинський А. В. Розробка технології одержання йодованої біомаси спіруліни в закритих умовах культивування : Автореф. дис ... канд.техн. наук : 03.00.20. — К., 2001
|
| |