Пошуковий запит: (<.>U=Л965$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 33
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. |
Евса Л. М. Исследование процесса сушки молока на распылительной сушильной установке ЦАН-300. — 2004 // Экотехнологии и ресурсосбережение.
|
2. |
Пухляк А. Г. Технологія згущеного молока з використанням нетрадиційної сировини. — 2004 // Харч. пром-сть.
|
3. |
Басок Б. И. Интенсификация технологии производства сгущенного молока с сахаром посредством роторно-пульсационных аппаратов. — 2005 // Пром. теплотехника.
|
4. |
Калакура М. М. Дослідження впливу рецептурних інгредієнтів на процес утворення структури бісквітного тіста. — 2008 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
|
5. |
Дробот В. І. Дослідження впливу різних технологічних факторів на якість емульсій для пряників з використанням житньо-солодового екстракту. — 2008 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
|
6. |
Кочубей О. В. Вдосконалення технології згущених молочних продуктів з використанням вакуумної гомогенізації : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.04. — К., 2000
|
7. |
Семінський О. О. Дослідження кінетики пульсаційного розмелу рослинної сировини і створення млина : Автореф. дис... канд. техн. наук. — К., 2006
|
8. |
Юдіна Т. І. Розробка молочно-білкового концентрату зі сколотин та його використання у технологіях продуктів харчування : Автореф.дис... канд. техн. наук : 05.18.16. — Х., 2001
|
9. |
Дідух Н. А. Розробка технології згущеного молока геродієтичного призначення : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04. — О., 1998
|
10. |
Гребельник О. П. Розробка технології сухих десертних сумішей : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.04. — К., 2003
|
11. |
Пухляк А. Г. Розроблення технології згущених молочних консервів з фруктозою : Автореф. дис... канд. техн. наук. — К., 2007
|
12. |
Євса Л. М. Удосконалення роботи вихрових апаратів при знепиленні газів молочноконсервних виробництв : Автореф. дис... канд. техн. наук. — О., 2006
|
13. |
Скорченко Т. А. Дослідження розмірів кристалів лактози згущеного термічно обробленого молока з глюкозно-фруктозними сиропами. — 2011 // Харч. пром-сть.
|
14. |
Скорченко Т. Якість згущеного вареного молока з глюкозно-фруктозними сиропами. — 2012 // Товари і ринки.
|
15. |
Грек О. В. Технологія комбінованих продуктів на молочній основі : підруч. для студ. ВНЗ. — К.: НУХТ, 2012
|
16. |
Шпачук Л. В. Вплив глюкозно-фруктозних сиропів на консистенцію згущеного вареного молока // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2012. - № 46.
|
17. |
Рябоконь Н. В. Підвищення біологічної цінності згущених молочних консервів з цукром // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2012. - № 47.
|
18. |
Поліщук Г. Є. Дослідження бактеріальної забрудненості молочних сумішей, молочного та плодово-ягідного морозива // Biotechnologia Acta. - 2013. - 6, № 6.
|
19. |
Оболкіна В. І. Вплив технологічних факторів на зміну структури пряників // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2013. - № 52.
|
20. |
Калинина Е. Д. Динамика кислотности гидролизованных сгущенных консервов с сахаром в процессе хранения // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2014. - № 2/12.
|
| |