Пошуковий запит: (<.>U=Л961.9$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 151
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. |
Ибрамджи Ж. Использование топинамбура в технологии фруктовых консервов : Дис...канд.техн.наук:05.18.13. — О., 1993
|
2. |
Ибрамджи Ж. Использование топинамбура в технологии фруктовых консервов : Дис...канд.техн.наук:05.18.13. — О., 1993
|
3. |
Рубинов С. Р. Разработка технологии переработки яблочных выжимок с получением пектинопродуктов : Дис...канд.техн.наук:05.18.07. — К., 1993
|
4. |
Рубинов С. Р. Разработка технологии переработки яблочных выжимок с получением пектинопродуктов : Дис...канд.техн.наук:05.18.07. — К., 1993
|
5. |
Ибрамджи Ж. Использование топинамбура в технологии фруктовых консервов : Дис...канд.техн.наук:05.18.13. — О., 1993
|
6. |
Рубинов С. Р. Разработка технологии переработки яблочных выжимок с получением пектинопродуктов : Дис...канд.техн.наук:05.18.07. — К., 1993
|
7. |
Ибрамджи Ж. Использование топинамбура в технологии фруктовых консервов : Дис...канд.техн.наук:05.18.13. — О., 1993
|
8. |
Рубинов С. Р. Разработка технологии переработки яблочных выжимок с получением пектинопродуктов : Дис...канд.техн.наук:05.18.07. — К., 1993
|
9. |
Ирха Л. А. Разработка технологии концентрированного сока из столовой свеклы : Дис...канд.техн.наук:05.18.13. — О., 1994
|
10. |
Ирха Л. А. Разработка технологии концентрированного сока из столовой свеклы : Дис...канд.техн.наук:05.18.13. — О., 1994
|
11. |
Ирха Л. А. Разработка технологии концентрированного сока из столовой свеклы : Дис...канд.техн.наук:05.18.13. — О., 1994
|
12. |
Федоренченко Л. А. Разработка технологии концентрата из топинамбура : Дис...канд.техн.наук:05.18.05. — К., 1994
|
13. |
Федоренченко Л. А. Разработка технологии концентрата из топинамбура : Дис...канд.техн.наук:05.18.05. — К., 1994
|
14. |
Федоренченко Л. А. Разработка технологии концентрата из топинамбура : Дис...канд.техн.наук:05.18.05. — К., 1994
|
15. |
Федоренченко Л. А. Разработка технологии концентрата из топинамбура : Дис...канд.техн.наук:05.18.05. — К., 1994
|
16. |
Ирха Л. А. Разработка технологии концентрированного сока из столовой свеклы : Дис...канд.техн.наук:05.18.13. — О., 1994
|
17. |
Белоконь Т. И. Разработка технологии пектинового концентрата и консерированных продуктов на его основе : Дис... канд. техн. наук: 05.18.13. — О., 1995
|
18. |
Соколова Л. М. Товарознавча характеристика вітамінних фітодобавок із плодів, виготовлених методом кріогенної технології : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.15. — Х., 1998
|
19. |
Бондарик З. О. Розробка технології лактоферментованих комбінованих продуктів : Автореф. дис... канд. техн. наук: 03.00.20. — О., 1998
|
20. |
Кутліна І. Ю. Вплив режимів стерилізації на біологічну цінність нових видів плодових консервів // Вісн. аграр. науки. - 1998. - № 11.
|
| |