РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»
Оберіть мову
Ukrainian
Arabic
Armenian
Azerbaijani
Belarusian
Bulgarian
Chinese (Simplified)
Chinese (Traditional)
Czech
Danish
Dutch
English
Estonian
Finnish
French
Georgian
German
Greek
Hebrew
Hindi
Hungarian
Icelandic
Irish
Italian
Japanese
Korean
Latvian
Lithuanian
Norwegian
Persian
Polish
Portuguese
Romanian
Russian
Serbian
Slovak
Slovenian
Spanish
Swahili
Swedish
НОВІ
НАДХОДЖЕННЯ
ПОШУК
РУБРИКАТОР
Бази даних
Реферативна база даних - результати пошуку
Книжкові видання та компакт-диски
Журнали та продовжувані видання
Автореферати дисертацій
Реферативна база даних
Наукова періодика України
Тематичний навігатор
Авторитетний файл імен осіб
Вид пошуку
Ключові слова (без закінчення)
Автор (тільки прізвище)
Назва
Рік видання
Сортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
видом документа
Знайдено в інших БД:
Книжкові видання та компакт-диски (1)
Пошуковий запит:
(<.>U=Л959.28<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
6
Представлено документи
з 1 до 6
1.
Гуць В. С.
Визначення реологічних характеристик сметанних десертів
. — 2005 //
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
.
2.
Плотнікова Р. В.
Обгрунтування вмісту плодово-ягідної сировини у складі напівфабрикатів десертної продукції на основі молочної сировини
. — 2013 //
Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту
.
3.
Полищук Г. Е.
Исследование процессов и разработка технологии производства взбитых молочных десертов на основе пищевых олеофильных поверхностно-активных веществ
: Дис...канд.техн.наук:05.18.04. — К., 1994
4.
Полищук Г. Е.
Исследование процессов и разработка технологии производства взбитых молочных десертов на основе пищевых олеофильных поверхностно-активных веществ
: Дис...канд.техн.наук:05.18.04. — К., 1994
5.
Полищук Г. Е.
Исследование процессов и разработка технологии производства взбитых молочных десертов на основе пищевых олеофильных поверхностно-активных веществ
: Дис...канд.техн.наук:05.18.04. — К., 1994
6.
Полищук Г. Е.
Исследование процессов и разработка технологии производства взбитых молочных десертов на основе пищевых олеофильных поверхностно-активных веществ
: Дис...канд.техн.наук:05.18.04. — К., 1994
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України
Всі права захищені ©
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського