РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (4)Автореферати дисертацій (1)
Пошуковий запит: (<.>U=Л958.61<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 8
Представлено документи з 1 до 8
1.

Метельська Н. С. Формування асортименту плавлених сирів підвищеної біологічної цінності : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.15. — К., 2005
2.

Перцевой Ф. В. Дослідження основних реологічних показників сирного продукту закусочного. — 2011 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
3.

Ялпачик Ф. Ю. Технологія виробництва плавленого сиру. — 2011 // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту.
4.

Шевченко О. Є. Удосконалення споживчих властивостей комбінованого плавленого сиру з використанням рослинного білка. — 2012 // Вост.-Европ. журн. передовых технологий.
5.

Машта Н. О. Вдосконалення асортименту і поліпшення якості плавлених сирних продуктів : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15. — Львів, 2014
6.

Єресько Г. О. Фізико-хімічні процеси виробництва пастоподібних плавлених сирів на основі кисломолочного сиру // Вісн. аграр. науки. - 2001. - № 9.
7.

Бовкун А. О. Структурно-реологічні властивості пастоподібних плавлених сирів // Вісн. аграр. науки. - 2002. - № 4.
8.

Hachak Y. Effect of the cryopowder "Amaranth" on the technology of molten cheese // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2018. - № 1/11.
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського