РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (11)Автореферати дисертацій (2)
Пошуковий запит: (<.>U=Л958.61$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 12
Представлено документи з 1 до 12
1.

Бовкун А. О. Дослідження фізико-хімічних процесів плавлення і розробка технології пастоподібних плавлених сирів з використанням кисломолочного сиру : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.04. — К., 2004
2.

Метельська Н. С. Формування асортименту плавлених сирів підвищеної біологічної цінності : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.15. — К., 2005
3.

Перцевой Ф. В. Дослідження основних реологічних показників сирного продукту закусочного. — 2011 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
4.

Ялпачик Ф. Ю. Технологія виробництва плавленого сиру. — 2011 // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту.
5.

Шевченко О. Є. Удосконалення споживчих властивостей комбінованого плавленого сиру з використанням рослинного білка. — 2012 // Вост.-Европ. журн. передовых технологий.
6.

Машта Н. О. Вдосконалення асортименту і поліпшення якості плавлених сирних продуктів : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15. — Львів, 2014
7.

Єресько Г. О. Фізико-хімічні процеси виробництва пастоподібних плавлених сирів на основі кисломолочного сиру // Вісн. аграр. науки. - 2001. - № 9.
8.

Бовкун А. О. Структурно-реологічні властивості пастоподібних плавлених сирів // Вісн. аграр. науки. - 2002. - № 4.
9.

Hachak Y. Effect of the cryopowder "Amaranth" on the technology of molten cheese // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2018. - № 1/11.
10.

Болгова Н. Використання екстракту листя волоського горіха в технології плавлених сирів // Техн. науки та технології. - 2019. - № 3.
11.

Болгова Н. Використання екстракту листя волоського горіха в технології плавлених сирів // Техн. науки та технології. - 2019. - № 3.
12.

Красуля О. О. Технологія плавлених сирів з використанням сухого сироваткового білкового концентрату // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2020. - 26, № 5.
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського