РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»
Оберіть мову
Ukrainian
Arabic
Armenian
Azerbaijani
Belarusian
Bulgarian
Chinese (Simplified)
Chinese (Traditional)
Czech
Danish
Dutch
English
Estonian
Finnish
French
Georgian
German
Greek
Hebrew
Hindi
Hungarian
Icelandic
Irish
Italian
Japanese
Korean
Latvian
Lithuanian
Norwegian
Persian
Polish
Portuguese
Romanian
Russian
Serbian
Slovak
Slovenian
Spanish
Swahili
Swedish
НОВІ
НАДХОДЖЕННЯ
ПОШУК
РУБРИКАТОР
Бази даних
Реферативна база даних - результати пошуку
Книжкові видання та компакт-диски
Журнали та продовжувані видання
Автореферати дисертацій
Реферативна база даних
Наукова періодика України
Тематичний навігатор
Авторитетний файл імен осіб
Вид пошуку
Ключові слова (без закінчення)
Автор (тільки прізвище)
Назва
Рік видання
Сортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
видом документа
Знайдено в інших БД:
Книжкові видання та компакт-диски (11)
Автореферати дисертацій (2)
Пошуковий запит:
(<.>U=Л958.61$<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
12
Представлено документи
з 1 до 12
1.
Бовкун А. О.
Дослідження фізико-хімічних процесів плавлення і розробка технології пастоподібних плавлених сирів з використанням кисломолочного сиру
: Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.04. — К., 2004
2.
Метельська Н. С.
Формування асортименту плавлених сирів підвищеної біологічної цінності
: Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.15. — К., 2005
3.
Перцевой Ф. В.
Дослідження основних реологічних показників сирного продукту закусочного
. — 2011 //
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
.
4.
Ялпачик Ф. Ю.
Технологія виробництва плавленого сиру
. — 2011 //
Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту
.
5.
Шевченко О. Є.
Удосконалення споживчих властивостей комбінованого плавленого сиру з використанням рослинного білка
. — 2012 //
Вост.-Европ. журн. передовых технологий
.
6.
Машта Н. О.
Вдосконалення асортименту і поліпшення якості плавлених сирних продуктів
: автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15. — Львів, 2014
7.
Єресько Г. О.
Фізико-хімічні процеси виробництва пастоподібних плавлених сирів на основі кисломолочного сиру
//
Вісн. аграр. науки
. - 2001. - № 9.
8.
Бовкун А. О.
Структурно-реологічні властивості пастоподібних плавлених сирів
//
Вісн. аграр. науки
. - 2002. - № 4.
9.
Hachak Y.
Effect of the cryopowder "Amaranth" on the technology of molten cheese
//
Вост.-Европ. журн. передовых технологий
. - 2018. - № 1/11.
10.
Болгова Н.
Використання екстракту листя волоського горіха в технології плавлених сирів
//
Техн. науки та технології
. - 2019. - № 3.
11.
Болгова Н.
Використання екстракту листя волоського горіха в технології плавлених сирів
//
Техн. науки та технології
. - 2019. - № 3.
12.
Красуля О. О.
Технологія плавлених сирів з використанням сухого сироваткового білкового концентрату
//
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
. - 2020. - 26, № 5.
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України
Всі права захищені ©
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського