РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»
Оберіть мову
Ukrainian
Arabic
Armenian
Azerbaijani
Belarusian
Bulgarian
Chinese (Simplified)
Chinese (Traditional)
Czech
Danish
Dutch
English
Estonian
Finnish
French
Georgian
German
Greek
Hebrew
Hindi
Hungarian
Icelandic
Irish
Italian
Japanese
Korean
Latvian
Lithuanian
Norwegian
Persian
Polish
Portuguese
Romanian
Russian
Serbian
Slovak
Slovenian
Spanish
Swahili
Swedish
НОВІ
НАДХОДЖЕННЯ
ПОШУК
РУБРИКАТОР
Бази даних
Реферативна база даних - результати пошуку
Книжкові видання та компакт-диски
Журнали та продовжувані видання
Автореферати дисертацій
Реферативна база даних
Наукова періодика України
Тематичний навігатор
Авторитетний файл імен осіб
Вид пошуку
Ключові слова (без закінчення)
Автор (тільки прізвище)
Назва
Рік видання
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
видом документа
Знайдено в інших БД:
Книжкові видання та компакт-диски (37)
Автореферати дисертацій (6)
Пошуковий запит:
(<.>U=Л927.1$<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
68
Представлено документи
з 1 до 20
...
1.
Іванова Т. М.
Дослідження процесу екстрагування кверцетинвмісної сировини для виробництва м'ясних продуктів
//
Харч. пром-сть
. - 2017. - № 22.
2.
Пешук Л.
Якість варених ковбасних виробів з добавкою "Рекорд-75"
//
Товари і ринки. Сер. Техн. науки
. - 2019. - № 1.
3.
Pasichnyi V.
Research into efficiency of pasterization of boiled sausage products in order to improve their storage term
//
Вост.-Европ. журн. передовых технологий
. - 2018. - № 6/11.
4.
Божко Н. В.
Екстракт чорної смородини в технології м'ясомістких варених ковбас з м'ясом птиці
//
Харч. пром-сть
. - 2017. - № 22.
5.
Нескуба О. О.
Визначення параметрів теплового оброблення ковбаси вареної "Лікарська" в універсальній термокамері
//
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
. - 2018. - 24, № 2.
6.
Ukrainets A.
Investigation of oxygen scavengers influence on cooked sausages stability
//
Ukr. Food J.
. - 2019. - 8, № 4.
7.
Пасічний В. М.
Дослідження впливу використання натуральних і штучних оболонок на мікробіологічну стабільність і вологовміст варених ковбасних виробів у процесі зберігання
//
Харч. пром-сть
. - 2018. - № 24.
8.
Пешук Л. В.
Дослідження властивостей сосисок подовженого терміну зберігання з включенням лейцину та хітозану
//
Харч. пром-сть
. - 2018. - № 24.
9.
Bozhko N.
Evaluation of rosemary extract effectiveness in the technology of meat-containing sausages with duck meat
//
Ukr. Food J.
. - 2018. - 7, № 1.
10.
Українець А. І.
Використання білкових наповнювачів у виробництві напівкопчених ковбас
//
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
. - 2017. - 23, № 2.
11.
Ukrainets A.
Effect of collagen based protein isolate "Belkozine" on biological value of boiled sausages
//
Ukr. Food J.
. - 2016. - 5, № 4.
12.
Гриньова Д. В.
Сухі овочі у технології сардельок
//
Вісн. Харків. нац. техн. ун-ту сіл. госп-ва ім. П. Василенка
. - 2016. - Вип. 179.
13.
Фурсік О. П.
Властивості фаршів варених ковбас з білоквмісною функціональною харчовою композицією
//
Харч. пром-сть
. - 2017. - № 21.
14.
Пасічний В. М.
Розроблення технології м'ясних хлібів з використанням олеорезинів спецій
//
Харч. пром-сть
. - 2017. - № 21.
15.
Грегірчак Н. М.
Дослідження сосисок з включенням кверцетину і нативної кверцетинвмісної сировини подовженого терміну зберігання
//
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
. - 2017. - 23, № 4.
16.
Божко Н. В.
Розробка рецептур варено-копчених ковбас з м'ясом качки мускусної
//
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
. - 2017. - 23, 5 (ч. 2).
17.
Пасічний В. М.
Дослідження впливу елементів активного пакування на мікробіологічну стабільність сосисок варених у процесі зберігання
//
Харч. пром-сть
. - 2020. - № 28.
18.
Ощипок І. М.
Дослідження задачі тепломасопереносу в усталених процесах дозрівання і сушіння сирокопчених ковбаc
//
Харч. пром-сть
. - 2021. - № 29.
19.
Жук В. О.
Розроблення технології реструктурованих шинкових виробів з підвищеною біологічною цінністю
: автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.04. — Київ, 2021
20.
Корець Л. І.
Удосконалення технології варених ковбас з рослинними добавками
: автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.05. — Київ, 2021
...
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України
Всі права захищені ©
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського