РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (37)Автореферати дисертацій (6)
Пошуковий запит: (<.>U=Л927.1$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 68
Представлено документи з 1 до 20
...
1.

Іванова Т. М. Дослідження процесу екстрагування кверцетинвмісної сировини для виробництва м'ясних продуктів // Харч. пром-сть. - 2017. - № 22.
2.

Пешук Л. Якість варених ковбасних виробів з добавкою "Рекорд-75" // Товари і ринки. Сер. Техн. науки. - 2019. - № 1.
3.

Pasichnyi V. Research into efficiency of pasterization of boiled sausage products in order to improve their storage term // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2018. - № 6/11.
4.

Божко Н. В. Екстракт чорної смородини в технології м'ясомістких варених ковбас з м'ясом птиці // Харч. пром-сть. - 2017. - № 22.
5.

Нескуба О. О. Визначення параметрів теплового оброблення ковбаси вареної "Лікарська" в універсальній термокамері // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2018. - 24, № 2.
6.

Ukrainets A. Investigation of oxygen scavengers influence on cooked sausages stability // Ukr. Food J.. - 2019. - 8, № 4.
7.

Пасічний В. М. Дослідження впливу використання натуральних і штучних оболонок на мікробіологічну стабільність і вологовміст варених ковбасних виробів у процесі зберігання // Харч. пром-сть. - 2018. - № 24.
8.

Пешук Л. В. Дослідження властивостей сосисок подовженого терміну зберігання з включенням лейцину та хітозану // Харч. пром-сть. - 2018. - № 24.
9.

Bozhko N. Evaluation of rosemary extract effectiveness in the technology of meat-containing sausages with duck meat // Ukr. Food J.. - 2018. - 7, № 1.
10.

Українець А. І. Використання білкових наповнювачів у виробництві напівкопчених ковбас // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2017. - 23, № 2.
11.

Ukrainets A. Effect of collagen based protein isolate "Belkozine" on biological value of boiled sausages // Ukr. Food J.. - 2016. - 5, № 4.
12.

Гриньова Д. В. Сухі овочі у технології сардельок // Вісн. Харків. нац. техн. ун-ту сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - 2016. - Вип. 179.
13.

Фурсік О. П. Властивості фаршів варених ковбас з білоквмісною функціональною харчовою композицією // Харч. пром-сть. - 2017. - № 21.
14.

Пасічний В. М. Розроблення технології м'ясних хлібів з використанням олеорезинів спецій // Харч. пром-сть. - 2017. - № 21.
15.

Грегірчак Н. М. Дослідження сосисок з включенням кверцетину і нативної кверцетинвмісної сировини подовженого терміну зберігання // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2017. - 23, № 4.
16.

Божко Н. В. Розробка рецептур варено-копчених ковбас з м'ясом качки мускусної // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2017. - 23, 5 (ч. 2).
17.

Пасічний В. М. Дослідження впливу елементів активного пакування на мікробіологічну стабільність сосисок варених у процесі зберігання // Харч. пром-сть. - 2020. - № 28.
18.

Ощипок І. М. Дослідження задачі тепломасопереносу в усталених процесах дозрівання і сушіння сирокопчених ковбаc // Харч. пром-сть. - 2021. - № 29.
19.

Жук В. О. Розроблення технології реструктурованих шинкових виробів з підвищеною біологічною цінністю : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.04. — Київ, 2021
20.

Корець Л. І. Удосконалення технології варених ковбас з рослинними добавками : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.05. — Київ, 2021
...
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського