РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»
Оберіть мову
Ukrainian
Arabic
Armenian
Azerbaijani
Belarusian
Bulgarian
Chinese (Simplified)
Chinese (Traditional)
Czech
Danish
Dutch
English
Estonian
Finnish
French
Georgian
German
Greek
Hebrew
Hindi
Hungarian
Icelandic
Irish
Italian
Japanese
Korean
Latvian
Lithuanian
Norwegian
Persian
Polish
Portuguese
Romanian
Russian
Serbian
Slovak
Slovenian
Spanish
Swahili
Swedish
НОВІ
НАДХОДЖЕННЯ
ПОШУК
РУБРИКАТОР
Бази даних
Реферативна база даних - результати пошуку
Книжкові видання та компакт-диски
Журнали та продовжувані видання
Автореферати дисертацій
Реферативна база даних
Наукова періодика України
Тематичний навігатор
Авторитетний файл імен осіб
Вид пошуку
Ключові слова (без закінчення)
Автор (тільки прізвище)
Назва
Рік видання
Сортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
видом документа
Знайдено в інших БД:
Книжкові видання та компакт-диски (8)
Автореферати дисертацій (1)
Пошуковий запит:
(<.>U=Л926$<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
8
Представлено документи
з 1 до 8
1.
Гащук О. І.
Розробка технології реструктурованих шинкових виробів з використанням текстурованого квасолевого борошна
: Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.04. — К., 2005
2.
Войцехівська Л. У.
Дослідження впливу структуростабілізувальної композиції на якість шинкових продуктів в оболонці
//
Вісн. аграр. науки
. - 2004. - № 5.
3.
Войцеховський Л. У.
Вплив колагенази на якість шинкових виробів з яловичини
//
Вісн. аграр. науки
. - 2007. - № 12.
4.
Бурцева Г.
Вплив бактеріального препарату "МКС" на протеоліз у сиров'ялених м'ясних продуктах
//
Вісн. Львів. ун-ту. Сер. біол.
. - 2011. - Вип. 57.
5.
Жук В. О.
Переваги використання білково-жирових емульсій у технології реструктурованих шинкових виробів
//
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
. - 2020. - 26, № 1.
6.
Шевченко І. І.
Вивчення структуруючих властивостей трансглютамінази у білоквмісних системах
//
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
. - 2020. - 26, № 2.
7.
Галенко О. О.
Дослідження біологічної та харчової цінності борошна з насіння гарбуза для використання в технології шинок із м'яса індички
//
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
. - 2021. - 27, № 5.
8.
Шевченко І. І.
Вивчення особливостей регулювання структури шинкових виробів шляхом застосування трансглютамінази
//
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
. - 2021. - 27, № 6.
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України
Всі права захищені ©
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського