РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (8)Автореферати дисертацій (1)
Пошуковий запит: (<.>U=Л926$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 8
Представлено документи з 1 до 8
1.

Гащук О. І. Розробка технології реструктурованих шинкових виробів з використанням текстурованого квасолевого борошна : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.04. — К., 2005
2.

Войцехівська Л. У. Дослідження впливу структуростабілізувальної композиції на якість шинкових продуктів в оболонці // Вісн. аграр. науки. - 2004. - № 5.
3.

Войцеховський Л. У. Вплив колагенази на якість шинкових виробів з яловичини // Вісн. аграр. науки. - 2007. - № 12.
4.

Бурцева Г. Вплив бактеріального препарату "МКС" на протеоліз у сиров'ялених м'ясних продуктах // Вісн. Львів. ун-ту. Сер. біол.. - 2011. - Вип. 57.
5.

Жук В. О. Переваги використання білково-жирових емульсій у технології реструктурованих шинкових виробів // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2020. - 26, № 1.
6.

Шевченко І. І. Вивчення структуруючих властивостей трансглютамінази у білоквмісних системах // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2020. - 26, № 2.
7.

Галенко О. О. Дослідження біологічної та харчової цінності борошна з насіння гарбуза для використання в технології шинок із м'яса індички // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2021. - 27, № 5.
8.

Шевченко І. І. Вивчення особливостей регулювання структури шинкових виробів шляхом застосування трансглютамінази // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2021. - 27, № 6.
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського