РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (15)Автореферати дисертацій (3)
Пошуковий запит: (<.>U=Л88-3<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 22
Представлено документи з 1 до 20
...
1.

Шморгун В. В. Исследование процесса получения сухих солей из минеральных вод сушкой распылением. — 2000 // Пром. теплотехника.
2.

Строй А. М. Використання пелобішофіту як екологічно чистого екстрагента в технології отримання пектиновмісних харчових екстрактів. — 2007 // Харч. пром-сть.
3.

Чмиленко Ф. О. Ідентифікація барвників в напоях методом високоефективної рідинної хроматографії. — 2008 // Харч. пром-сть.
4.

Остапенко В. В. Технологія та апаратура для одержання кремнієвої питної води. — 2008 // Харч. пром-сть.
5.

Михайленко В. Г. Мембранно-сорбційна підготовка води для напоїв : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12. — Х., 1998
6.

Осипова Л. А. Науково-практичне обгрунтування і розробка технології консервованих функціональних напоїв : автореф. дис... д-ра техн. наук. — О., 2007
7.

Прибильський В. Л. Розробка ефективних технологій біологічно активних ферментованих напоїв : Автореф. дис... д-ра техн. наук : 05.18.07. — К., 2004
8.

Ткаченко М. Г. Розробка технології виробництва ароматизованих напоїв на основі використання рослинної сировини півдня України : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.07. — Ялта, 2001
9.

Кожухар В. В. Ферментований березовий сік та напої на його основі: одержання, властивості, лікувальна дія, технології виробництва : монографія. — Полтава, 2008
10.

Гончарук В. В. Характеристика устойчивости к соединениям хлора микроорганизмов в воде по культурально-морфологическим признакам // Химия и технология воды. - 2014. - 36, № 1.
11.

Капліна Т. В. Технологія напоїв на основі водних екстрактів шипшини, обліпихи та калини // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2014. - № 5/11.
12.

Ларіна М. В. Використання місцевої рослинної сировини для створення безалкогольних напоїв // Вісн. аграр. науки. - 2004. - № 1.
13.

Прибильський В. Л. Використання рису в технології безалкогольного ферментованого напою // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2015. - № 6/10.
14.

Пенкіна Н. М. Визначення антиоксидантної активності екстрактів із використанням хмелю, хвої сосни та ялівцю // Харч. пром-сть. - 2017. - № 19.
15.

Oliynyk S. Influence of shungite treatment methods on its absorption properties and on water treatment quality for beverages production // Ukr. Food J.. - 2019. - 8, № 4.
16.

Миронов Д. А. Удосконалення технології напоїв з використанням подрібнення плодів у вихровому шарі феромагнітних частинок : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16. — Харків, 2016
17.

Oliynyk S. Influence of shungite treatment methods on its absorption properties and on water treatment quality for beverages production // Ukr. Food J.. - 2019. - 8, № 4.
18.

Грабовська О. В. Розроблення рецептурної композиції рідкого цукрозамінника на основі стевії та мальтозного сиропу для безалкогольних напоїв // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2021. - 27, № 4.
19.

Guler A. Physical, chemical and sensory properties of sour grape based beverages and monitoring of their quality changes during storage // Ukr. Food J. - 2021. - 10, № 3.
20.

Карпутіна М. Безпечність і якість напоїв на основі сорго // Товари і ринки. - 2022. - № 3.
...
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського