РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (4)
Пошуковий запит: (<.>U=Л865.5$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 5
Представлено документи з 1 до 5
1.

Сирохман І. В. Проблеми асортименту, якості і безпечності продуктів на вафельній основі : монографія. — Л., 2010
2.

Пахомова І. В. Споживні властивості та збереженість вафель із жировими начинками : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15. — Львів, 2015
3.

Dorohovych V. Effect of gluten-free flour on sensory, physico-chemical, structural and mechanical properties of wafer batter and waffles // Ukr. Food J.. - 2018. - 7, № 2.
4.

Tkachenko A. Development of wafers with fillings made from organic raw materials with improved consumer properties // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2020. - № 4/11.
5.

Іоргачова К. Г. Використання борошна з м'якозерної пшениці при виробництві цукрових і листових вафель // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2020. - 26, № 2.
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського