РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (4)Автореферати дисертацій (1)
Пошуковий запит: (<.>U=Л865.2$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 4
Представлено документи з 1 до 4
1.

Дідик І. В. Вплив різних чинників на споживні властивості та збереженість крекерів : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.15. — К., 2003
2.

Сирохман І. В. Сучасні напрями поліпшення споживних властивостей жировмісних кондитерських виробів : монографія. — Л., 2010
3.

Дорохович А. М. Використання модифікованого крохмалю та ізоляту молочного білка в технології затяжного печива спеціального призначення // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2017. - 23, № 4.
4.

Іоргачова К. Г. Перспективність використання борошна з нових видів пшениці при виробництві галет без цукру // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2018. - 24, № 5.
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського