РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (7)Автореферати дисертацій (1)
Пошуковий запит: (<.>U=Л861.3$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 15
Представлено документи з 1 до 15
1.

Банова Удосконалення технології збивних кондитерських виробів : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.01. — О., 2003
2.

Білецька Я. О. Формування якості зефіру з використанням еламіну та ягідних пюре : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16. — Х., 2012
3.

Шаповалова Н. П. Формування споживних властивостей пастильних кондитерських виробів підвищеної біологічної цінності : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15. — К., 2012
4.

Коркач А. В. Перспективы использования синбиотического комплекса в технологии зефира функционального назначения // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2014. - № 2/12.
5.

Гасанова А. Фортифікація пастильних виробів йодом // Товари і ринки. - 2015. - № 1.
6.

Радченко Л. Органолептична оцінка пастильних виробів зі стевією та еламіном // Товари і ринки. - 2016. - № 1.
7.

Чорна А. Конкурентоспроможність зефіру з їстівним покриттям // Товари і ринки. Сер. Техн. науки. - 2019. - № 2.
8.

Калмазан В. Б. Дослідження органолептичних і фізико-хімічних показників зефіру в їстівному покритті з фруктовими порошками // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2018. - 24, № 3.
9.

Цихановська І. В. Удосконалення технології зефіру біло-рожевого з використанням харчової добавки "Магнетофуд" // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2019. - 25, № 2.
10.

Соколовська О. О. Формування якості пастильних виробів із використанням стевії та еламіну : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15. — Харків, 2016
11.

Михайлов В. М. Створення якісно нових плодоовочевих напівфабрикатів і кондитерських виробів на їх основі з оздоровчими властивостями // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2019. - 25, № 5.
12.

Covaliov E. Effect of grape skin powder extract addition on functional and physicochemical properties of marshmallow // Ukr. Food J. - 2021. - 10, № 2.
13.

Nour V. Physico-chemical, antioxidant and sensorial properties of fruit leathers made from "Malga" and "Murano" strawberry cultivars // Ukr. Food J. - 2021. - 10, № 4.
14.

Bondar M. Improving marshmallow production technology by adding the fruit and vegetable paste obtained by low-temperature concentration // Eastern-Europ. J. of Enterprise Technologies. - 2021. - № 5/11.
15.

Zahorulko And. Improving a tempering machine for confectionery masses // Eastern-Europ. J. of Enterprise Technologies. - 2022. - № 2/11.
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського