РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»
Оберіть мову
Ukrainian
Arabic
Armenian
Azerbaijani
Belarusian
Bulgarian
Chinese (Simplified)
Chinese (Traditional)
Czech
Danish
Dutch
English
Estonian
Finnish
French
Georgian
German
Greek
Hebrew
Hindi
Hungarian
Icelandic
Irish
Italian
Japanese
Korean
Latvian
Lithuanian
Norwegian
Persian
Polish
Portuguese
Romanian
Russian
Serbian
Slovak
Slovenian
Spanish
Swahili
Swedish
НОВІ
НАДХОДЖЕННЯ
ПОШУК
РУБРИКАТОР
Бази даних
Реферативна база даних - результати пошуку
Книжкові видання та компакт-диски
Журнали та продовжувані видання
Автореферати дисертацій
Реферативна база даних
Наукова періодика України
Тематичний навігатор
Авторитетний файл імен осіб
Вид пошуку
Ключові слова (без закінчення)
Автор (тільки прізвище)
Назва
Рік видання
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
видом документа
Знайдено в інших БД:
Книжкові видання та компакт-диски (51)
Автореферати дисертацій (4)
Пошуковий запит:
(<.>U=Л848$<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
68
Представлено документи
з 1 до 20
...
1.
Vainberg R. Sh.
The prospects for energy saving in the production of pectin and pectin containing compositions
. — 2000 //
Пром. теплотехника
.
2.
Яцунь О. М.
Стан і перспективи розвитку виробництва пектину в Україні
. — 1999 //
Наук. пр. Укр. держ. ун-ту харч. технологій
.
3.
Федоренченко Л. О.
Технологія природних харчових сорбентів
: Навч. посіб. для студ. ВНЗ. — К., 2006
4.
Вайнберг Р. Ш.
Особенности тепломассообменной обработки несушеного пектиносодержащего сырья
. — 2001 //
Пром. теплотехника
.
5.
Гнатенко М. А.
Фізико-хімічні властивості концентрованих і сухих пектинових екстрактів
. — 2004 //
Харч. пром-сть
.
6.
Рашевська Т. О.
Мікроструктура водних розчинів пектину
. — 2004 //
Харч. пром-сть
.
7.
Гнатенко М. А.
Кінетика процесу сушіння одиничних краплин пектинових екстрактів у стаціонарних умовах
. — 2004 //
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
.
8.
Богданов Є. С.
Кислотне модифікування пектинів для підвищення їхніх комплексоутворювальних властивостей
. — 2005 //
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
.
9.
Смірнова Г. В.
Електрометрія пектинових екстрактів
. — 2004 //
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
.
10.
Алексєєв О. Л.
Електроповерхневі властивості біополімеру пектину
. — 2007 //
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
.
11.
Кушнір О. В.
Накопичення токсичних елементів у процесі вилучення пектину з біохімічно підготовленої сировини
. — 2008 //
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
.
12.
Москалюк І. В.
Комплексна переробка яблук в консервовані продукти
: Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.13. — О., 2003
13.
Семакова М. В.
Розробка технології одержання яблучного пектину із застосуванням ферментних препаратів
: Автореф. дис... канд. техн. наук: 03.00.20. — Ялта, 2000
14.
Гнатенко М. А.
Розробка технології пектинових екстрактів та способу їх сушіння
: Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.05. — К., 2002
15.
Богданов Є. С.
Удосконалення технології отримання пектину і пектинопродуктів з свіжої пектиновмісної сировини
: Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.05. — К., 2001
16.
Шапар Р. О.
Інтенсифікація процесів сушіння рослинних пектиновмісних матеріалів
: Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.14.06. — К., 2004
17.
Берник І. М.
Ультразвукова кавітаційна технологія вилучення пектину з рослинної сировини та обладнання для її реалізації
: автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.17.08. — К., 2010
18.
Шейко Т. В.
Дослідження кінетики адсорбції пектинових речовин шунгітом із соку столового буряка
. — 2011 //
Харч. пром-сть
.
19.
Берник І. М.
Дослідження параметрів ультразвукового поля в технологічному процесі кавітаційного гідролізу-екстракції пектину
. — 2009 //
Вісн. Нац. техн. ун-ту України "КПІ". Сер. Машинобуд
.
20.
Матко С. В.
Кінетичні закономірності адсорбції пектинових речовин із яблучного соку
. — 2011 //
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
.
...
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України
Всі права захищені ©
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського