РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»
Оберіть мову
Ukrainian
Arabic
Armenian
Azerbaijani
Belarusian
Bulgarian
Chinese (Simplified)
Chinese (Traditional)
Czech
Danish
Dutch
English
Estonian
Finnish
French
Georgian
German
Greek
Hebrew
Hindi
Hungarian
Icelandic
Irish
Italian
Japanese
Korean
Latvian
Lithuanian
Norwegian
Persian
Polish
Portuguese
Romanian
Russian
Serbian
Slovak
Slovenian
Spanish
Swahili
Swedish
НОВІ
НАДХОДЖЕННЯ
ПОШУК
РУБРИКАТОР
Бази даних
Реферативна база даних - результати пошуку
Книжкові видання та компакт-диски
Журнали та продовжувані видання
Автореферати дисертацій
Реферативна база даних
Наукова періодика України
Тематичний навігатор
Авторитетний файл імен осіб
Вид пошуку
Ключові слова (без закінчення)
Автор (тільки прізвище)
Назва
Рік видання
Сортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
видом документа
Знайдено в інших БД:
Книжкові видання та компакт-диски (2)
Пошуковий запит:
(<.>U=Л840.93<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
10
Представлено документи
з 1 до 10
1.
Буляндра А. Ф.
Теплофизические характеристики свекловичного жома
. — 2002 //
Пром. теплотехника
.
2.
Заєць Ю. О.
Диверсифікація бурякоцукрового виробництва на основі впровадження сучасної технології сушіння і гранулювання жому
. — 2005 //
Харч. пром-сть
.
3.
Українець А. І.
Коагуляційне очищення жомопресової води гелем алюмінію
//
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
. - 2015. - 21, № 5.
4.
Матківська І. Я.
Гідродинаміка фільтрування теплового агенту крізь стаціонарний шар бурякового жому
//
Вісн. Нац. ун-ту "Львів. політехніка"
. - 2016. - № 841.
5.
Казаков К. В.
Безотходная энергосберегающая технология переработки свекловичного жома
//
Вісн. Харків. нац. техн. ун-ту сіл. госп-ва ім. П. Василенка
. - 2017. - Вип. 181.
6.
Deynichenko G.
Study of the new method to intensify the process of extraction of beet pulp
//
Вост.-Европ. журн. передовых технологий
. - 2018. - № 4/11.
7.
Василенко С. М.
Аналіз теплопередачі під час сушіння бурякового жому гарячим повітрям
//
Харч. пром-сть
. - 2017. - № 21.
8.
Гааг О. С.
Интенсификация процессов извлечения пектиновых веществ из свекловичной ткани
: Дис...канд. техн. наук: 05.18.12. — К., 1995
9.
Гааг О. С.
Интенсификация процессов извлечения пектиновых веществ из свекловичной ткани
: Дис...канд. техн. наук: 05.18.12. — К., 1995
10.
Bora N.
Investigation of the capacitive properties of chemically activated sugarcane bagasse biochar for supercapacitor application
//
J. of Nano- and Electronic Physics
. - 2021. - 13, № 3.
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України
Всі права захищені ©
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського