РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (2)
Пошуковий запит: (<.>U=Л840.93<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 10
Представлено документи з 1 до 10
1.

Буляндра А. Ф. Теплофизические характеристики свекловичного жома. — 2002 // Пром. теплотехника.
2.

Заєць Ю. О. Диверсифікація бурякоцукрового виробництва на основі впровадження сучасної технології сушіння і гранулювання жому. — 2005 // Харч. пром-сть.
3.

Українець А. І. Коагуляційне очищення жомопресової води гелем алюмінію // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2015. - 21, № 5.
4.

Матківська І. Я. Гідродинаміка фільтрування теплового агенту крізь стаціонарний шар бурякового жому // Вісн. Нац. ун-ту "Львів. політехніка". - 2016. - № 841.
5.

Казаков К. В. Безотходная энергосберегающая технология переработки свекловичного жома // Вісн. Харків. нац. техн. ун-ту сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - 2017. - Вип. 181.
6.

Deynichenko G. Study of the new method to intensify the process of extraction of beet pulp // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2018. - № 4/11.
7.

Василенко С. М. Аналіз теплопередачі під час сушіння бурякового жому гарячим повітрям // Харч. пром-сть. - 2017. - № 21.
8.

Гааг О. С. Интенсификация процессов извлечения пектиновых веществ из свекловичной ткани : Дис...канд. техн. наук: 05.18.12. — К., 1995
9.

Гааг О. С. Интенсификация процессов извлечения пектиновых веществ из свекловичной ткани : Дис...канд. техн. наук: 05.18.12. — К., 1995
10.

Bora N. Investigation of the capacitive properties of chemically activated sugarcane bagasse biochar for supercapacitor application // J. of Nano- and Electronic Physics. - 2021. - 13, № 3.
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського