Пошуковий запит: (<.>U=Л840.4<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 29
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. |
Олянская С. П. Высокоэффективная технология очистки сока и получения белково-витаминных концентратов : Моногр. — К., 2005
|
2. |
Корнієнко В. М. Вибір способу фільтрування і зневоднення сатураційних осадів цукробурякового виробництва. — 2004 // Харч. пром-сть.
|
3. |
Авдієнко С. О. Удосконалення прогресивного попереднього вапнування дифузійного соку. — 2006 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
|
4. |
Яковенко В. Ю. Моделювання та оптимізація технологічних процесів очищення дифузійного соку : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.05. — К., 2003
|
5. |
Хомічак Л. М. Наукове обгрунтування та розроблення способів очищення дифузійного соку : Автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.05. — К., 2003
|
6. |
Логвін В. М. Наукові основи та розроблення високоефективних технологічних процесів очищення дифузійного соку : Автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.05. — К., 2006
|
7. |
Авдієнко С. О. Підвищення ефективності очищення дифузійного соку шляхом удосконалення прогресивного попереднього вапнування : автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.05. — К., 2008
|
8. |
Сімахіна Г. О. Розроблення та вдосконалення технологій цукристих речовин та цукромістких харчових добавок : Автореф. дис... д-ра техн. наук : 05.18.05. — К., 1999
|
9. |
Пісківець В. А. Розроблення технології цукропродуктів із дифузійного соку : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.05. — К., 2001
|
10. |
Матиящук А. М. Інтенсифікація процесів очищення дифузійного соку цукрового виробництва із застосуванням кавітації : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.12. — К., 2000
|
11. |
Резніченко Ю. М. Удосконалення попередньої вапнокарбонізації дифузійного соку : автореф. дис. ... канд. техн. наук: 05.18.05. — К., 2010
|
12. |
Ліпєц А. А. Використання природного цеоліту-кліноптилоліту для деамонізації конденсатів сокових парів. — 2011 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
|
13. |
Заїка В. І. Застосування апарату нелінійного аналізу динамічних систем для обробки історичних данних роботи станції дефекосатурації. — 2010 // Харч. пром-сть.
|
14. |
Олянська С. П. Підвищення ефективності очищення дифузійного соку з використанням однозаміщеного фосфату амонію. — 2010 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
|
15. |
Олішевський В. В. Новації в підході до очищення дифузійного соку в цукровому виробництві // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2012. - № 43.
|
16. |
Маковецька С. Візуальна інтерпретація технологічних процесів цукрового виробництва з використанням методу "Обличчя Чернова" // Товари і ринки. - 2015. - № 2.
|
17. |
Blayda I. A. Properties of new strains chemolithotrophic bacteria isolated from industrial substrates // Biotechnologia Acta. - 2015. - 8, № 6.
|
18. |
Liapina K. V. The lime purification of sugar-containing solution using high viscosity colloidal solutions // Biotechnologia Acta. - 2015. - 8, № 6.
|
19. | Інтенсифікація технологічних процесів отримання і очищення соків бурякоцукрового виробництва : монографія. — Київ: Компринт, 2016
|
20. |
Гусятинська Н. А. Ефективність сучасних дезінфектантів при переробленні цукрових буряків, уражених бактеріями роду Leuconostoc // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2017. - 23, № 6.
|
| |