РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (405)Журнали та продовжувані видання (424)Автореферати дисертацій (57)Наукова періодика України (1)
Пошуковий запит: (<.>U=Л84$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 517
Представлено документи з 1 до 20
...
1.

Vainberg R. Sh. The prospects for energy saving in the production of pectin and pectin containing compositions. — 2000 // Пром. теплотехника.
2.

Руденко В. М. Дія кисню повітря як окисника в модельній системі D-глюкоза/гліцин. — 1999 // Наук. пр. Укр. держ. ун-ту харч. технологій.
3.

Буляндра А. Ф. Исследование процессов сушки свекловичного жома при низкотемпературных режимах. — 1999 // Пром. теплотехника.
4.

Скорик К. Д. Лабораторний практикум для працівників цукрових заводів : Навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл. — К., 2001
5.

Белик В. Г. Математическая модель тепловых процессов с распределенными параметрами кипятильной трубы теплообменного оборудования сахарной промышленности. — 2001 // Пром. теплотехника.
6.

Погорелый Т. М. Математическое моделирование процесса рекристаллизации на основе решения задачи теплопроводности. — 2001 // Пром. теплотехника.
7.

Хомічак Л. М. Підвищення ефективності вапняно-вуглекислотного очищення дифузійного соку із застосуванням термічної пароконденсаційної кавітації. — 1999 // Наук. пр. Укр. держ. ун-ту харч. технологій.
8.

Мирончук В. Г. Рециркуляція як засіб зменшення енерговитрат у схемах багатоступеневої промислової кристалізації цукру. — 1999 // Наук. пр. Укр. держ. ун-ту харч. технологій.
9.

Заец А. С. Сахарная промышленность в Украине: становление, развитие, реструктуризация. — К.: Наук. думка, 2001
10.

Яцунь О. М. Стан і перспективи розвитку виробництва пектину в Україні. — 1999 // Наук. пр. Укр. держ. ун-ту харч. технологій.
11.

Михайлик Т. А. Термический способ получения реагента для очистки диффузионного свекловичного сока. — 1999 // Пром. теплотехника.
12.

Мількевич В. М. Технологічна якість цукрових буряків та підвищення ефективності виробництва цукру. — К.: Укр. фітосоціол. центр, 2000
13.

Лозовик И. Т. Энерго- и ресурсосберегающая технология очистки сточных вод. — 2000 // Экотехнологии и ресурсосбережение.
14.

Руденко В. М. Інгібуючий ефект тіогліколевої кислоти в утворенні забарвлення в амінокарбонільній реакції. — 1999 // Наук. пр. Укр. держ. ун-ту харч. технологій.
15.

Бахмат М. І. Буряковий цукор - технології виробництва : Навч. посіб. — Кам'янець-Поділ.: Абетка-НОВА, 2004
16.

Олянская С. П. Высокоэффективная технология очистки сока и получения белково-витаминных концентратов : Моногр. — К., 2005
17.

Шапоренко О. І. Екологічний аудит : Конспект лекцій. — Донецьк: Норд-Прес, 2004
18.
Качество сахарной свеклы урожая 2005 года. Пути обеспечения эффективной переработки свеклы, повышения качества готовой продукции : Материалы науч.-техн. семинара. — К.: ИПЦ АЛКОН НАН Украины, 2005
19.
Шляхи підвищення ефективності бурякоцукрового виробництва та його науково-технічне забезпечення : Матеріали наук.-техн. конф., 5 - 7 квіт. 2005 р. — К.: НУХТ, 2005
20.

Ларюшкін Є. П. Промислові печі та пічне устаткування : Навч. посіб. для студ. теплоенерг. спец. — Вінниця, 2001
...
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського