Пошуковий запит: (<.>U=Л84$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 517
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. |
Vainberg R. Sh. The prospects for energy saving in the production of pectin and pectin containing compositions. — 2000 // Пром. теплотехника.
|
2. |
Руденко В. М. Дія кисню повітря як окисника в модельній системі D-глюкоза/гліцин. — 1999 // Наук. пр. Укр. держ. ун-ту харч. технологій.
|
3. |
Буляндра А. Ф. Исследование процессов сушки свекловичного жома при низкотемпературных режимах. — 1999 // Пром. теплотехника.
|
4. |
Скорик К. Д. Лабораторний практикум для працівників цукрових заводів : Навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл. — К., 2001
|
5. |
Белик В. Г. Математическая модель тепловых процессов с распределенными параметрами кипятильной трубы теплообменного оборудования сахарной промышленности. — 2001 // Пром. теплотехника.
|
6. |
Погорелый Т. М. Математическое моделирование процесса рекристаллизации на основе решения задачи теплопроводности. — 2001 // Пром. теплотехника.
|
7. |
Хомічак Л. М. Підвищення ефективності вапняно-вуглекислотного очищення дифузійного соку із застосуванням термічної пароконденсаційної кавітації. — 1999 // Наук. пр. Укр. держ. ун-ту харч. технологій.
|
8. |
Мирончук В. Г. Рециркуляція як засіб зменшення енерговитрат у схемах багатоступеневої промислової кристалізації цукру. — 1999 // Наук. пр. Укр. держ. ун-ту харч. технологій.
|
9. |
Заец А. С. Сахарная промышленность в Украине: становление, развитие, реструктуризация. — К.: Наук. думка, 2001
|
10. |
Яцунь О. М. Стан і перспективи розвитку виробництва пектину в Україні. — 1999 // Наук. пр. Укр. держ. ун-ту харч. технологій.
|
11. |
Михайлик Т. А. Термический способ получения реагента для очистки диффузионного свекловичного сока. — 1999 // Пром. теплотехника.
|
12. |
Мількевич В. М. Технологічна якість цукрових буряків та підвищення ефективності виробництва цукру. — К.: Укр. фітосоціол. центр, 2000
|
13. |
Лозовик И. Т. Энерго- и ресурсосберегающая технология очистки сточных вод. — 2000 // Экотехнологии и ресурсосбережение.
|
14. |
Руденко В. М. Інгібуючий ефект тіогліколевої кислоти в утворенні забарвлення в амінокарбонільній реакції. — 1999 // Наук. пр. Укр. держ. ун-ту харч. технологій.
|
15. |
Бахмат М. І. Буряковий цукор - технології виробництва : Навч. посіб. — Кам'янець-Поділ.: Абетка-НОВА, 2004
|
16. |
Олянская С. П. Высокоэффективная технология очистки сока и получения белково-витаминных концентратов : Моногр. — К., 2005
|
17. |
Шапоренко О. І. Екологічний аудит : Конспект лекцій. — Донецьк: Норд-Прес, 2004
|
18. | Качество сахарной свеклы урожая 2005 года. Пути обеспечения эффективной переработки свеклы, повышения качества готовой продукции : Материалы науч.-техн. семинара. — К.: ИПЦ АЛКОН НАН Украины, 2005
|
19. | Шляхи підвищення ефективності бурякоцукрового виробництва та його науково-технічне забезпечення : Матеріали наук.-техн. конф., 5 - 7 квіт. 2005 р. — К.: НУХТ, 2005
|
20. |
Ларюшкін Є. П. Промислові печі та пічне устаткування : Навч. посіб. для студ. теплоенерг. спец. — Вінниця, 2001
|
| |