РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»
Оберіть мову
Ukrainian
Arabic
Armenian
Azerbaijani
Belarusian
Bulgarian
Chinese (Simplified)
Chinese (Traditional)
Czech
Danish
Dutch
English
Estonian
Finnish
French
Georgian
German
Greek
Hebrew
Hindi
Hungarian
Icelandic
Irish
Italian
Japanese
Korean
Latvian
Lithuanian
Norwegian
Persian
Polish
Portuguese
Romanian
Russian
Serbian
Slovak
Slovenian
Spanish
Swahili
Swedish
НОВІ
НАДХОДЖЕННЯ
ПОШУК
РУБРИКАТОР
Бази даних
Реферативна база даних - результати пошуку
Книжкові видання та компакт-диски
Журнали та продовжувані видання
Автореферати дисертацій
Реферативна база даних
Наукова періодика України
Тематичний навігатор
Авторитетний файл імен осіб
Вид пошуку
Ключові слова (без закінчення)
Автор (тільки прізвище)
Назва
Рік видання
Сортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
видом документа
Знайдено в інших БД:
Книжкові видання та компакт-диски (18)
Пошуковий запит:
(<.>U=Л83-9$<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
10
Представлено документи
з 1 до 10
1.
Задорожний І. М.
Товарознавство продовольчих товарів. Зерноборошняні товари
: Підруч. для студ. вищ. навч. закл. — Л.: Компакт ЛВ, 2004
2.
Салухіна Н. Г.
. — К., 2002 - (Сер. "Товарознавство").
3.
Арсеньєва Л. Ю.
Методологічні підходи до розроблення нових видів хлібобулочних виробів зі збалансованим хімічним складом
. — 2005 //
Харч. пром-сть
.
4.
Шаруда С. С.
Оцінка показників якості хлібопекарської продукції методами кваліметрії і багатовимірного шкалування
. — 2008 //
Харч. пром-сть
.
5.
Украинец А. И.
Исследование влияния обогащенной сухой сыворотки на качество хлеба специального назначения
//
Вост.-Европ. журн. передовых технологий
. - 2016. - № 2/11.
6.
Запаренко Г. В.
Вивчення показників якості зернового пшеничного і полб'яного хліба під час зберігання
//
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
. - 2016. - 22, № 4.
7.
Zlateva D.
Effect of Spirulina platensis on the crumb firming of wheat bread during storage
//
Ukr. Food J.
. - 2019. - 8, № 4.
8.
Zlateva D.
Effect of Spirulina platensis on the crumb firming of wheat bread during storage
//
Ukr. Food J.
. - 2019. - 8, № 4.
9.
Сильчук Т. А.
Шляхи розширення асортименту хлібних виробів для закладів ресторанного господарства
//
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
. - 2020. - 26, № 1.
10.
Лозова Т. М.
Інноваційні наукові розробки щодо поліпшення якості харчових продуктів на основі борошна
: монографія. — Львів: Вид-во Львів. торг.-екон. ун-ту, 2023
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України
Всі права захищені ©
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського