РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (5)Автореферати дисертацій (1)
Пошуковий запит: (<.>U=Л83-5-05<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 11
Представлено документи з 1 до 11
1.

Невмитий В. О. Формальна модель автоматизованого організаційно-технологічного управління хлібопекарним виробництвом. — 2003 // Вестн. Херсон. гос. техн. ун-та.
2.

Шаруда С. С. Автоматизована система багатоцільового управління технологічними процесами хлібопекарського виробництва на основі сценарного підходу : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.13.07. — К., 2009
3.

Швед С. М. Розробка прогнозуючої моделі в системі управління процесом приготування хліба з використанням нейронних мереж // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2012. - № 47.
4.

Швед С. М. Автоматизоване управління виробництвом хліба з підсистемою оперативної корекції технологічних режимів : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.13.07. — К., 2013
5.

Шаруда С. С. Імітаційне дослідження системи управління технологічними процесами хлібозаводу // Вісн. Вінниц. політехн. ін-ту. - 2011. - № 3.
6.

Козирський В. В. Використання нечітких мереж Петрі для формування навчальних вибірок синтезу нейронних мереж // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2016. - 22, № 6.
7.

Кишенько В. Д. Сценарний підхід до розроблення автоматизованої системи керування виробництвом хліба // Харч. пром-сть. - 2017. - № 19.
8.

Кишенько В. Д. Реалізація сценаріїв керування технологічними процесами хлібопекарського виробництва // Харч. пром-сть. - 2016. - № 20.
9.

Паньков Д. В. Створення онтології хлібопекарського виробництва у програмі Protege // Харч. пром-сть. - 2017. - № 22.
10.

Кишенько В. Д. Сценарний підхід до розроблення автоматизованої системи керування виробництвом хліба // Харч. пром-сть. - 2017. - № 19.
11.

Паньков Д. В. Автоматизоване управління технологічним комплексом хлібопекарського виробництва на основі методів кваліметрії : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.13.07. — Київ, 2018
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського