Пошуковий запит: (<.>U=Л83-32$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 51
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. |
Ibraimova S. Development of recipe composition of bread with the inclusion of juniper using mathematical modeling and assessment of its quality // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2020. - № 6/11.
|
2. |
Zlateva D. Effect of Spirulina platensis and Kelp biomass addition on the fatty acid composition of wheat bread // Ukr. Food J. - 2022. - 11, № 1.
|
3. |
Bilyk O. Effect of the complex improver on consumer properties of bakery products // Ukr. Food J.. - 2020. - 9, № 1.
|
4. |
Bilyk O. Effect of the complex improver on consumer properties of bakery products // Ukr. Food J.. - 2020. - 9, № 1.
|
5. |
Stepankova G. Influence of maize germ oilcake on processes of wheat dough ripening and bread quality and nutritional value // Ukr. Food J.. - 2017. - 6, № 1.
|
6. |
Bilyk O. Studying the effect of the integrated bread baking improver "Mineral Freshness Super" on consumer properties of wheat bread // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2019. - № 2/11.
|
7. |
Bondarenko Yu. The use of golden flax seeds and oats sourbread іn the productіon of wheat bread // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2019. - № 4/11.
|
8. |
Bondarenko Yu. The use of golden flax seeds and oats sourbread іn the productіon of wheat bread // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2019. - № 4/11.
|
9. |
Черниш Л. М. Використання високобілкової рослинної сировини у технології хлібобулочних виробів спеціального дієтичного споживання : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01. — Київ, 2017
|
10. |
Бараболя О. В. Використання напівфабрикатів гарбуза для збагачення хліба пшеничного // Вісн. Полтав. держ. аграр. акад.. - 2018. - № 4.
|
11. |
Шевченко А. О. Вплив порошку топінамбуру на мікробіологічні та біохімічні процеси в тісті при виготовленні хлібобулочних виробів // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2021. - 27, № 2.
|
12. |
Дробот В. І. Вплив продуктів переробки гарбуза на структурно-механічні властивості тіста та якість хліба // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2021. - 27, № 3.
|
13. |
Арсеньєва Л. Ю. Вплив різних носіїв селену на мікробіологічні процеси в напівфабрикатах хлібопекарського виробництва. — 2004 // Харч. пром-сть.
|
14. |
Макаренко Є. В. Дослідження антагоністичних властивостей хліба з функціональними харчовими добавками // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2017. - 23, № 2.
|
15. |
Хомич Г. П. Дослідження біологічно активних речовин хеномелесу та продуктів його переробки // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2016. - № 4/11.
|
16. |
Білик О. А. Дослідження ефективності використання комплексного хлібопекарського поліпшувача "Свіжість" для подовження свіжості хлібців висівкових // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2017. - № 3/11.
|
17. |
Білик О. А. Дослідження ефективності використання комплексного хлібопекарського поліпшувача "Свіжість" для подовження свіжості хлібців висівкових // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2017. - № 3/11.
|
18. |
Арсеньєва Л. Ю. Збагачення хлібобулочних виробів білком насіння бобових // Вісн. аграр. науки. - 2005. - № 3.
|
19. |
Степанькова Г. В. Кваліметрична оцінка якості хліба пшеничного з використанням шроту зародків вівса та макухи зародків кукурудзи // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2019. - 25, № 1.
|
20. |
Бондаренко Ю. В. Насіння льону як рецептурний компонент хлібобулочних виробів // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2020. - 26, № 4.
|
| |