РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (9)Автореферати дисертацій (2)
Пошуковий запит: (<.>U=Л822.02$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 18
Представлено документи з 1 до 18
1.

Бойко Ю. І. Дослідження процесу подрібнення зернових продуктів і розроблення нової конструкції кулькового подрібнювача : Автореф. дис... канд. техн. наук. — К., 2006
2.

Нетребський О. А. Наукові основи і практика інтенсифікації здрібнення зерна : Автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.02. — О., 2006
3.

Шіхабутінова О. В. Створення вихрової установки і способу одержання зародка із зернових продуктів : автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.12. — К., 2009
4.

Карпова О. П. Визначення впливу довжини вальцевої лінії на енергоємність процесу помолу зерна. — 2011 // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту.
5.

Ялпачик О. В. Визначення напруг руйнування зерна. — 2011 // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту.
6.

Сухенко Ю. Г. Забезпечення зносостійкості молотків подрібнювачів зерна. — 2010 // Пробл. тертя та зношування.
7.

Фучаджи Н. О. Моделювання процесу подрібнення зерна. — 2010 // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту.
8.

Папченко А. А. Модернізація теплогенеруючого агрегату з метою підвищення ефективності подрібнення зернових культур. — 2011 // Вост.-Европ. журн. передовых технологий.
9.

Ялпачик О. В. Обгрунтування параметрів та режимів роботи зернової дробарки прямого удару // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту. - 2013. - Вип. 13, т. 7.
10.

Буртак В. В. Обгрунтування параметрів робочих елементів та вибір матеріалів за тріщиностійкістю для зернових дробарок ударно-перетиральної дії : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.05.11. — Л., 2012
11.

Kharchenko Ye. Yield of intermediate products in the drought process of wheat milling // Ukr. Food J.. - 2017. - 6, № 4.
12.

Богомолов А. В. К вопросу энергоемкости измельчения зерна пшеницы // Вісн. Харків. нац. техн. ун-ту сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - 2019. - Вип. 207.
13.

Fang Wang Effect of ultrafine grinding and high pressure technology on functional properties of soybean by-products // Ukr. Food J.. - 2020. - 9, № 1.
14.

Muge Hendek Ertop Effect of cereals milling on the contents of phytic acid and digestibility of minerals and protein // Ukr. Food J.. - 2020. - 9, № 1.
15.

Богомолов А. В. К вопросу энергоемкости измельчения зерна пшеницы // Вісн. Харків. нац. техн. ун-ту сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - 2019. - Вип. 207.
16.

Fang Wang Effect of ultrafine grinding and high pressure technology on functional properties of soybean by-products // Ukr. Food J.. - 2020. - 9, № 1.
17.

Muge Hendek Ertop Effect of cereals milling on the contents of phytic acid and digestibility of minerals and protein // Ukr. Food J.. - 2020. - 9, № 1.
18.

Ірклієнко В. І. Обґрунтування раціональних параметрів робочих органів дискового здрібнювача зерна пшениці : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.05.11. — Харків, 2021
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського