РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (13)Автореферати дисертацій (1)
Пошуковий запит: (<.>U=Л821.2<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 13
Представлено документи з 1 до 13
1.

Федоренченко Л. О. Накопичення інозиту в процесі пророщування зерна пшениці. — 2004 // Харч. пром-сть.
2.

Жестерева Н. А. Інтенсифікація процесів харчової технології за допомогою використання ефекту радіаційного гормезису. — 2004 // Харч. пром-сть.
3.

Насіковський В. А. Технологічні властивості зерна пшениці залежно від режимів сушіння та зберігання : Автореф. дис... канд. с.-г. наук. — К., 2007
4.

Ішкова О. М. Товарознавча оцінка нових сортів озимої м'якої пшениці для виготовлення хліба : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15. — Донецьк, 2012
5.

Бабков А. В. Використання озонових технологій для обробки та зберігання зерна пшениці : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.02. — Одеса, 2014
6.

Скалецька Л. Ф. Вплив режимів та тривалості зберігання зерна озимої пшениці сорту Київська 8 на її якість // Вісн. аграр. науки. - 2007. - № 8.
7.

Станкевич Г. М. Озон в технологіях обробки та зберігання зерна пшениці : [монографія]. — Херсон: Грінь Д.С., 2015
8.

Верхоланцева В. О. Обгрунтування режимних параметрів охолодження зернової сировини у процесі зберігання : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12. — Вінниця, 2016
9.

Гавриленко О. С. Оцінка впливу мікробіологічних процесів під час зберігання зерна ярої пшениці // Вісн. Полтав. держ. аграр. акад.. - 2016. - № 4.
10.

Кюрчев С. В. Разработка рекомендации по хранению пшеницы в зернохранилище // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту. - 2017. - Вип. 17, т. 3.
11.

Єгоров Б. В. Технологічні властивості зерна полби та спельти і перспективи їх використання для виробництва харчових продуктів // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2017. - 23, 5 (ч. 1).
12.

Любич В. В. Теоретичне обґрунтування формування якості зерна пшениць і продуктів його перероблення : автореф. дис. ... д-ра с.-г. наук : 06.01.15. — Умань, 2018
13.

Бараболя О. В. Вплив сортових особливостей зерна пшениці озимої на якість хлібопекарських властивостей // Вісн. Полтав. держ. аграр. акад. - 2020. - № 4.
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського