Пошуковий запит: (<.>U=Л812.9<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 56
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. |
Басок Б. И. Дисперсный анализ соевой пасты, полученной при роторно-пульсационной гомогенизации. — 2003 // Пром. теплотехника.
|
2. |
Гуць В. С. Методика дослідження консистенції харчових дисперсних систем методом пенетрації. — 2007 // Харч. пром-сть.
|
3. |
Манк В. В. Розроблення емульсійних продуктів підвищеної біологічної цінності. — 2005 // Харч. пром-сть.
|
4. |
Большакова В. А. Технологія паст емульсійного типу з використанням зернобобової сировини : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.16. — Х., 2001
|
5. |
Селютіна Г. А. Товарознавча оцінка ревеню та агрусу і паст на їх основі : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.15. — Х., 2001
|
6. |
Шапорова Т. М. Формування споживних властивостей паст із гарбуза та моркви : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.15. — Х., 2002
|
7. |
Теймурова А. Т. Розробка технологій желейної продукції з використанням концентратів тваринних білків : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16. — Х., 2010
|
8. |
Гринченко О. О. Теоретичні та прикладні аспекти стабілізації харчових продуктів з гетерогенною структурою : монографія. — Х., 2010
|
9. |
Сокол Г. І. Технологія переетерифікації жирів з одержанням харчових поверхнево-активних речовин : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.06. — Х., 2010
|
10. |
Перцевой Ф. В. Технологія харчових продуктів на основі драглеутворювачів з якісно зміненими функціональними властивостями : [монографія]. — Х.: ХДУХТ, 2012
|
11. |
Паскал Ю. Г. Удосконалення технології швидкозаморожених десертів : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.13. — О., 2010
|
12. |
Пак А. В. Формування товарознавчих властивостей заморожених пастоподібних напівфабрикатів на основі плодової сировини : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15. — Х., 2010
|
13. |
Воронцова Ж. В. Використання мікроскопічного методу для знаходження розподілу об'єму частинок харчових порошків за розмірами. — 2011 // Вост.-Европ. журн. передовых технологий.
|
14. |
Некрасов П. О. Дослідження структурних властивостей функціональних жирових систем при зберіганні. — 2011 // Вост.-Европ. журн. передовых технологий.
|
15. |
Pertsevoy F. The technology of food products on the base of gelatinizers with qualitative modified functional properties. — Kharkiv; Wrocław, 2012
|
16. |
Товма Л. Ю. Встановлення закономірностей стабілізації піноемульсійних систем. — 2012 // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту.
|
17. |
Котляр О. В. Визначення впливу поверхнево-активних речовин на стабілізацію суспензій. — 2013 // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту.
|
18. |
Мороз О. В. Дослідження взаємодії іонотропних і термотропних полісахаридів у складі драглеподібних продуктів // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2013. - № 6/11.
|
19. |
Петрова Ж. О. Створення енергоефективних теплотехнологій виробництва функціональних харчових порошків : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.14.06. — К., 2013
|
20. |
Дубініна А. А. Наукове обгрунтування формування споживних властивостей фортифікованих паст із фруктів та овочів : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.15. — Харків, 2014
|
| |