РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (2)
Пошуковий запит: (<.>U=Л80-33<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 2
Представлено документи з 1 до 2
1.

Перцевий Ф. В. Технології харчової та кулінарної продукції з використанням білків молока : монографія. — Х., 2010
2.

Pertsevyi F.  Technologies of Food Products on the Base of Milk Protein : monograph. — Kh.; Wroclaw; San Sebastian, 2009. — 204 p.
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського