РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (5)
Пошуковий запит: (<.>U=Л80-1<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 6
Представлено документи з 1 до 6
1.

Домарецький В. А. Біологічні та фізико-хімічні основи харчових технологій : монографія. — К.: Фенікс, 2011
2.

Pertsevoy F. The technology of food products on the base of gelatinizers with qualitative modified functional properties. — Kharkiv; Wrocław, 2012
3.

Нагорний О. Ю. Вплив ультразвукової модифікації на реологічні характеристики розчинів полісахаридів в технології капсульованної продукції // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2013. - № 5/10.
4.

Криворотько В. М. Фізико-хімічні взаємодії в харчових середовищах // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2013. - № 51.
5.

Голуб Б. Концепції управління безпечністю харчових продуктів // Товари і ринки. Сер. Техн. науки. - 2018. - № 2.
6.

Kazhymurat A. Optimization of the HACCP safety control system for collagen hydrolysate production by implementing the FMEA model // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2021. - № 2/11.
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського