РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (14)
Пошуковий запит: (<.>U=Л80 н6$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 8
Представлено документи з 1 до 8
1.

Купчик М. П. Основи охорони праці : Підруч. для студ. вищ. закл. освіти харч. пром-сті. — К., 2000
2.

Крусір Г. В. Особливості управління екологічною безпекою харчових виробництв // Екол. безпека. - 2011. - № 2.
3.

Євтушенко О. В. Дослідження причинно-наслідкових зв'язків, характерних для виробничого травматизму на харчових підприємствах // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2013. - № 50.
4.

Євтушенко О. В. Прогнозування ризиків виробничого травматизму на підприємствах харчової промисловості // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2013. - № 51.
5.

Володченкова Н. В. Вибухобезпека виробничих об'єктів харчової промисловості до впливу повітряної вибухової хвилі // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2013. - № 51.
6.

Драган О. І. Особливості процесу ідентифікації екологічних аспектів на підприємствах харчової промисловості // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2015. - 21, № 3.
7.

Рыбалова О. В. Определение уровня обеспечения экологической безопасности на предприятиях пищевой промышленности // Экология и пром-сть. - 2017. - № 3/4.
8.

Володченкова Н. В. Ідентифікація та оцінювання професійного ризику підприємства методом експлуатаційної безпеки і працездатності // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2018. - 24, № 4.
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського