РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»
Оберіть мову
Ukrainian
Arabic
Armenian
Azerbaijani
Belarusian
Bulgarian
Chinese (Simplified)
Chinese (Traditional)
Czech
Danish
Dutch
English
Estonian
Finnish
French
Georgian
German
Greek
Hebrew
Hindi
Hungarian
Icelandic
Irish
Italian
Japanese
Korean
Latvian
Lithuanian
Norwegian
Persian
Polish
Portuguese
Romanian
Russian
Serbian
Slovak
Slovenian
Spanish
Swahili
Swedish
НОВІ
НАДХОДЖЕННЯ
ПОШУК
РУБРИКАТОР
Бази даних
Реферативна база даних - результати пошуку
Книжкові видання та компакт-диски
Журнали та продовжувані видання
Автореферати дисертацій
Реферативна база даних
Наукова періодика України
Тематичний навігатор
Авторитетний файл імен осіб
Вид пошуку
Ключові слова (без закінчення)
Автор (тільки прізвище)
Назва
Рік видання
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
видом документа
Пошуковий запит:
(<.>TJ=Харч. пром-сть<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
677
Представлено документи
з 1 до 20
...
1.
Самойленко Ю. О.
Реалізація оптимальної системи керування апаратом для вирощування дріжджів
//
Харч. пром-сть
. - 2017. - № 19.
2.
Іващук В. В.
Адаптивна оптимізація для задачі мінімізації витрат багатоасортиментного виробництва
//
Харч. пром-сть
. - 2017. - № 19.
3.
Жужукіна Н. І.
Сучасний стан сировинної бази плодоовочеконсервних підприємств
//
Харч. пром-сть
. - 2017. - № 19.
4.
Сімахіна Г. О.
Перспективи використання зеленої маси буряків на якісно новому рівні
//
Харч. пром-сть
. - 2016. - № 20.
5.
Сінат-Радченко Д. Є.
Теплофізичні властивості розчинів NaCl і CaCl
2
за кріоскопічної температури
//
Харч. пром-сть
. - 2016. - № 20.
6.
Кривопляс-Володіна Л. О.
Оптимізація компоновки пакувальних технологічних ліній
//
Харч. пром-сть
. - 2017. - № 19.
7.
Соколенко А. І.
Про можливості рекуперації кінетичної енергії в машинах і механізмах
//
Харч. пром-сть
. - 2017. - № 19.
8.
Горчакова О. М.
Методологія проектування пакувальних машин на основі мехатронних модулів
//
Харч. пром-сть
. - 2017. - № 19.
9.
Школьна О. В.
Мережеві моделі в задачах автоматизованого керування випарною станцією цукрового заводу
//
Харч. пром-сть
. - 2017. - № 19.
10.
Кишенько В. Д.
Сценарний підхід до розроблення автоматизованої системи керування виробництвом хліба
//
Харч. пром-сть
. - 2017. - № 19.
11.
Павлюковець І. Ю.
Синтез поверхнево-активних речовин Acinetobacter calcoaceticus IMB B-7241 на відпрацьованій соняшниковій олії за наявності екзогенних попередників
//
Харч. пром-сть
. - 2016. - № 20.
12.
Кочубей-Литвиненко О. В.
Оцінювання якості і стійкості до зберігання сухої молочної сироватки інструментальними та хемометричними методами
//
Харч. пром-сть
. - 2016. - № 20.
13.
Арсеньєва Л. Ю.
Зміна жирнокислотного складу жирової сировини під час термічного оброблення харчових продуктів
//
Харч. пром-сть
. - 2016. - № 20.
14.
Євтушенко О. О.
Дослідження фізико-технологічних показників екструдованих кормів з використанням гарбуза
//
Харч. пром-сть
. - 2016. - № 20.
15.
Старовойтова С. О.
Перспективи використання пробіотичних мікроорганізмів з таназною активністю як основи продуктів функціонального харчування і бактеріотерапевтичних препаратів
//
Харч. пром-сть
. - 2016. - № 20.
16.
Шеманська Є. І.
Шляхи збагачення харчового раціону людини есенціальними жирними кислотами
//
Харч. пром-сть
. - 2016. - № 20.
17.
Дорохович А. М.
Оцінка якості цукрозамінників за комплексним показником
//
Харч. пром-сть
. - 2016. - № 20.
18.
Дробот В. І.
Використання ізоляту соєвого білка для підвищення харчової цінності хлібних виробів зниженої вологості (хлібних паличок)
//
Харч. пром-сть
. - 2016. - № 20.
19.
Дорохович А. М.
Хімічний склад "ідеального" харчового продукту і шляхи наближення до нього складу реальних харчових продуктів
//
Харч. пром-сть
. - 2016. - № 20.
20.
Пасічний В. М.
Оцінка функціонально-технологічних властивостей січених напівфабрикатів з м'ясом качки
//
Харч. пром-сть
. - 2016. - № 20.
...
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України
Всі права захищені ©
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського