РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
Пошуковий запит: (<.>TJ=Харч. пром-сть<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 677
Представлено документи з 1 до 20
...
1.

Самойленко Ю. О. Реалізація оптимальної системи керування апаратом для вирощування дріжджів // Харч. пром-сть. - 2017. - № 19.
2.

Іващук В. В. Адаптивна оптимізація для задачі мінімізації витрат багатоасортиментного виробництва // Харч. пром-сть. - 2017. - № 19.
3.

Жужукіна Н. І. Сучасний стан сировинної бази плодоовочеконсервних підприємств // Харч. пром-сть. - 2017. - № 19.
4.

Сімахіна Г. О. Перспективи використання зеленої маси буряків на якісно новому рівні // Харч. пром-сть. - 2016. - № 20.
5.

Сінат-Радченко Д. Є. Теплофізичні властивості розчинів NaCl і CaCl2 за кріоскопічної температури // Харч. пром-сть. - 2016. - № 20.
6.

Кривопляс-Володіна Л. О. Оптимізація компоновки пакувальних технологічних ліній // Харч. пром-сть. - 2017. - № 19.
7.

Соколенко А. І. Про можливості рекуперації кінетичної енергії в машинах і механізмах // Харч. пром-сть. - 2017. - № 19.
8.

Горчакова О. М. Методологія проектування пакувальних машин на основі мехатронних модулів // Харч. пром-сть. - 2017. - № 19.
9.

Школьна О. В. Мережеві моделі в задачах автоматизованого керування випарною станцією цукрового заводу // Харч. пром-сть. - 2017. - № 19.
10.

Кишенько В. Д. Сценарний підхід до розроблення автоматизованої системи керування виробництвом хліба // Харч. пром-сть. - 2017. - № 19.
11.

Павлюковець І. Ю. Синтез поверхнево-активних речовин Acinetobacter calcoaceticus IMB B-7241 на відпрацьованій соняшниковій олії за наявності екзогенних попередників // Харч. пром-сть. - 2016. - № 20.
12.

Кочубей-Литвиненко О. В. Оцінювання якості і стійкості до зберігання сухої молочної сироватки інструментальними та хемометричними методами // Харч. пром-сть. - 2016. - № 20.
13.

Арсеньєва Л. Ю. Зміна жирнокислотного складу жирової сировини під час термічного оброблення харчових продуктів // Харч. пром-сть. - 2016. - № 20.
14.

Євтушенко О. О. Дослідження фізико-технологічних показників екструдованих кормів з використанням гарбуза // Харч. пром-сть. - 2016. - № 20.
15.

Старовойтова С. О. Перспективи використання пробіотичних мікроорганізмів з таназною активністю як основи продуктів функціонального харчування і бактеріотерапевтичних препаратів // Харч. пром-сть. - 2016. - № 20.
16.

Шеманська Є. І. Шляхи збагачення харчового раціону людини есенціальними жирними кислотами // Харч. пром-сть. - 2016. - № 20.
17.

Дорохович А. М. Оцінка якості цукрозамінників за комплексним показником // Харч. пром-сть. - 2016. - № 20.
18.

Дробот В. І. Використання ізоляту соєвого білка для підвищення харчової цінності хлібних виробів зниженої вологості (хлібних паличок) // Харч. пром-сть. - 2016. - № 20.
19.

Дорохович А. М. Хімічний склад "ідеального" харчового продукту і шляхи наближення до нього складу реальних харчових продуктів // Харч. пром-сть. - 2016. - № 20.
20.

Пасічний В. М. Оцінка функціонально-технологічних властивостей січених напівфабрикатів з м'ясом качки // Харч. пром-сть. - 2016. - № 20.
...
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського