Пошуковий запит: (<.>TJ=Праці Таврійського державного агротехнологічного університету<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 683
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. |
Харкевич В. Г. Экспериментальное исследование новой конструкции измельчителя ударного действия при разрушении хрупких пищевых материалов // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту. - 2018. - Вип. 18, т. 1.
|
2. |
Петриченко С. В. Моделювання процесу електрокопчення риби // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту. - 2018. - Вип. 18, т. 1.
|
3. |
Юдіна Т. І. Технологія борошняних кондитерських виробів з використанням вторинної молочної сировини // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту. - 2018. - Вип. 18, т. 1.
|
4. |
Дейниченко Г. В. Апаратурна реалізація виробництва сушених нерибних продуктів моря // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту. - 2018. - Вип. 18, т. 1.
|
5. |
Мельников К. О. Сучасні аспекти використання рибної сировини у технологіях м'ясомістких продуктів // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту. - 2018. - Вип. 18, т. 1.
|
6. |
Паламарчук І. П. Визначення оптимальної геометричної форми отворів поршня-ударника імпульсного гомогенізатора молока // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту. - 2018. - Вип. 18, т. 1.
|
7. |
Саєвич О. В. Вплив мікрохвильового сушіння на структуру желатину // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту. - 2018. - Вип. 18, т. 1.
|
8. |
Кошель О. Ю. Аналітичне обгрунтування та розробка моделей технології термостійкої молоковмісної начинки з використанням желатину // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту. - 2018. - Вип. 18, т. 1.
|
9. |
Калина В. С. Аналіз способів гідротермічної обробки зерна при виробництві крупи та борошна для дитячого харчування // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту. - 2018. - Вип. 18, т. 1.
|
10. |
Стручаєв М. І. Формування заморожених соків // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту. - 2018. - Вип. 18, т. 1.
|
11. |
Змєєва І. М. Моделювання процесу заповнення банки при гравітаційному методі розливу до зазначеного рівня // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту. - 2018. - Вип. 18, т. 1.
|
12. |
Янаков В. П. Исследование терминологии замеса теста // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту. - 2018. - Вип. 18, т. 1.
|
13. |
Погорілий С. П. Аналіз тягових показників МЕЗ-330 "Автотрактор" // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту. - 2018. - Вип. 18, т. 1.
|
14. |
Різниченко Т. А. Моделювання та методика розрахунку процесу концентрування цукрових розчинів у мікрохвильовому вакуум-випарному апараті // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту. - 2018. - Вип. 18, т. 1.
|
15. |
Орловська Ю. В. Вплив ультразвукових полів на пористість блоку льоду в установках блочного виморожування // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту. - 2018. - Вип. 18, т. 1.
|
16. |
Перцевой Ф. В. Вивчення впливу технологічних чинників на процес структуроутворення розчинів желатину // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту. - 2018. - Вип. 18, т. 1.
|
17. |
Кошель О. Ю. Використання модифікованого крохмалю у начинках для кондитерських виробів // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту. - 2018. - Вип. 18, т. 1.
|
18. |
Гончарова О. В. Вплив плазмохімічно активованої води на функціональні характеристики спіруліни як кормового чинника // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту. - 2018. - Вип. 18, т. 1.
|
19. |
Болгова Н. В. Аналіз молочних сумішей на основі козячого молока // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту. - 2018. - Вип. 18, т. 1.
|
20. |
Шамшура М. В. Тенденції розвитку текстильної та трикотажної промисловості в Україні // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту. - 2018. - Вип. 18, т. 1.
|
| |