РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Наукова періодика України (1)
Пошуковий запит: (<.>TJ=Праці Таврійського державного агротехнологічного університету<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 683
Представлено документи з 1 до 20
...
1.

Харкевич В. Г. Экспериментальное исследование новой конструкции измельчителя ударного действия при разрушении хрупких пищевых материалов // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту. - 2018. - Вип. 18, т. 1.
2.

Петриченко С. В. Моделювання процесу електрокопчення риби // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту. - 2018. - Вип. 18, т. 1.
3.

Юдіна Т. І. Технологія борошняних кондитерських виробів з використанням вторинної молочної сировини // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту. - 2018. - Вип. 18, т. 1.
4.

Дейниченко Г. В. Апаратурна реалізація виробництва сушених нерибних продуктів моря // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту. - 2018. - Вип. 18, т. 1.
5.

Мельников К. О. Сучасні аспекти використання рибної сировини у технологіях м'ясомістких продуктів // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту. - 2018. - Вип. 18, т. 1.
6.

Паламарчук І. П. Визначення оптимальної геометричної форми отворів поршня-ударника імпульсного гомогенізатора молока // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту. - 2018. - Вип. 18, т. 1.
7.

Саєвич О. В. Вплив мікрохвильового сушіння на структуру желатину // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту. - 2018. - Вип. 18, т. 1.
8.

Кошель О. Ю. Аналітичне обгрунтування та розробка моделей технології термостійкої молоковмісної начинки з використанням желатину // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту. - 2018. - Вип. 18, т. 1.
9.

Калина В. С. Аналіз способів гідротермічної обробки зерна при виробництві крупи та борошна для дитячого харчування // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту. - 2018. - Вип. 18, т. 1.
10.

Стручаєв М. І. Формування заморожених соків // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту. - 2018. - Вип. 18, т. 1.
11.

Змєєва І. М. Моделювання процесу заповнення банки при гравітаційному методі розливу до зазначеного рівня // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту. - 2018. - Вип. 18, т. 1.
12.

Янаков В. П. Исследование терминологии замеса теста // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту. - 2018. - Вип. 18, т. 1.
13.

Погорілий С. П. Аналіз тягових показників МЕЗ-330 "Автотрактор" // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту. - 2018. - Вип. 18, т. 1.
14.

Різниченко Т. А. Моделювання та методика розрахунку процесу концентрування цукрових розчинів у мікрохвильовому вакуум-випарному апараті // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту. - 2018. - Вип. 18, т. 1.
15.

Орловська Ю. В. Вплив ультразвукових полів на пористість блоку льоду в установках блочного виморожування // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту. - 2018. - Вип. 18, т. 1.
16.

Перцевой Ф. В. Вивчення впливу технологічних чинників на процес структуроутворення розчинів желатину // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту. - 2018. - Вип. 18, т. 1.
17.

Кошель О. Ю. Використання модифікованого крохмалю у начинках для кондитерських виробів // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту. - 2018. - Вип. 18, т. 1.
18.

Гончарова О. В. Вплив плазмохімічно активованої води на функціональні характеристики спіруліни як кормового чинника // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту. - 2018. - Вип. 18, т. 1.
19.

Болгова Н. В. Аналіз молочних сумішей на основі козячого молока // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту. - 2018. - Вип. 18, т. 1.
20.

Шамшура М. В. Тенденції розвитку текстильної та трикотажної промисловості в Україні // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту. - 2018. - Вип. 18, т. 1.
...
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського