РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Наукова періодика України (6)
Пошуковий запит: (<.>A=Breus N$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 3
Представлено документи з 1 до 3
1.

Polischuk G. Cryoprotective ability of starch syrup in the composition of aromatic and fruit-berry ice cream // Ukr. Food J.. - 2019. - 8, № 2.
2.

Polishchuk G. Determining the effect of casein on the quality indicators of ice cream with different fat content // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2020. - № 4/11.
3.

Sapiga V. Enzymatic destruction of protopectin in vegetable raw materials to increase its structuring ability in ice cream // Ukr. Food J. - 2021. - 10, № 2.
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського