Пошуковий запит: (<.>A=Ялпачик В$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 29
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. |
Ялпачик В. Ф. Оптимізація технології заморожування баклажанів : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.03. — Херсон, 2004
|
2. |
Ялпачик В. Ф. Коэффициент теплопроводности как критерий оценки режимов замораживания и хранения сельскохозяйственной продукции. — 2010 // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту.
|
3. |
Ялпачик В. Ф. Математичне моделювання процесів заморожування плодоовочевої сировини за різних умов теплообміну. — 2011 // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту.
|
4. |
Малкіна В. М. Моделювання процесу деформації у ягоді винограду при заморожуванні. — 2010 // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту.
|
5. |
Ялпачик В. Ф. Обгрунтування режимів та способів зберігання зерна. — 2011 // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту.
|
6. |
Ялпачик В. Ф. Моделювання і розрахунок теплофізичних властивостей харчової сировини рослинного походження. — 2012 // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту.
|
7. |
Найдиш А. В. Розрахунок граничних значень геометричних характеристик при дискретному геометричному моделюванні монотонної кривої. — 2012 // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту.
|
8. |
Ялпачик В. Ф. Теплофизические расчеты при замораживании и дефростации плодоовощной продукции. — 2013 // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту.
|
9. |
Ялпачик В. Ф. Геометричне моделювання форми кривої методом варіативного формування різницевих схем кутових параметрів з урахуванням дискретної кривини. — 2012 // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту.
|
10. |
Ялпачик В. Ф. Нові методи контролю якості плодів при зберіганні холодом // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту. - 2013. - Вип. 13, т. 7.
|
11. |
Ялпачик В. Ф. Извлекающий аппарат ротационного типа // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту. - 2014. - Вип. 14, т. 1.
|
12. |
Ялпачик В. Ф. Розвиток наукових основ енергозберігаючих технологій заморожування та низькотемпературного зберігання плодоовочевої сировини : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.13. — О., 2012
|
13. |
Ялпачик В. Ф. Розрахунки обладнання харчових виробництв : навч. посіб. для студентів аграр. ВНЗ II - IV рівнів акредитації із напряму "Процеси, машини та обладнання агропромислового виробництва". — Мелітополь: Видавн. будинок Мелітоп. міськ. друк., 2014
|
14. |
Ялпачик В. Ф. Теплофізичні характеристики гарбузів, кабачків, кукурудзи молочної спілості і солодкого перцю та їх прогнозування // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту. - 2014. - Вип. 14, т. 2.
|
15. |
Ялпачик В. Ф. Исследование влияния условий хранения на изменения клейковины пшеницы // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту. - 2014. - Вип. 14, т. 3.
|
16. |
Ялпачик В. Ф. Розрахунок теплофізичних властивостей овочів // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту. - 2014. - Вип. 14, т. 3.
|
17. |
Ялпачик В. Ф. Теплообмін при охолодженні та заморожуванні об'єктів з плодоовочевої сировини в промислових умовах // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту. - 2014. - Вип. 14, т. 3.
|
18. |
Ялпачик В. Ф. Планування експериментальних досліджень процесу охолодження зерна // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту. - 2015. - Вип. 15, т. 1.
|
19. |
Ялпачик В. Ф. Підготовка соняшникового лушпиння до брикетування // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту. - 2015. - Вип. 15, т. 1.
|
20. |
Ялпачик В. Ф. Аналітичні засоби моделювання мікробіологічних та біохімічних процесів при зберіганні зернової маси // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту. - 2016. - Вип. 16, т. 1.
|
| |