Пошуковий запит: (<.>A=Ялпачик В$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 29
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. |
Ялпачик В. Ф. Планування експериментальних досліджень процесу охолодження зерна // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту. - 2015. - Вип. 15, т. 1.
|
2. |
Ялпачик В. Ф. Підготовка соняшникового лушпиння до брикетування // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту. - 2015. - Вип. 15, т. 1.
|
3. |
Ялпачик В. Ф. Аналітичні засоби моделювання мікробіологічних та біохімічних процесів при зберіганні зернової маси // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту. - 2016. - Вип. 16, т. 1.
|
4. |
Ялпачик В. Ф. Исследование влияния условий хранения на изменения клейковины пшеницы // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту. - 2014. - Вип. 14, т. 3.
|
5. |
Ялпачик В. Ф. Розрахунок теплофізичних властивостей овочів // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту. - 2014. - Вип. 14, т. 3.
|
6. |
Ялпачик В. Ф. Теплообмін при охолодженні та заморожуванні об'єктів з плодоовочевої сировини в промислових умовах // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту. - 2014. - Вип. 14, т. 3.
|
7. |
Стручаєв М. І. Енергоефективне сушіння насіння гарбуза // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту. - 2016. - Вип. 16, т. 1.
|
8. |
Ялпачик В. Ф. Використання холодильної обробки при виробництві плодових соків // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту. - 2017. - Вип. 17, т. 1.
|
9. |
Ялпачик В. Ф. Дослідження коефіцієнта тертя гранульованого жому моркви // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту. - 2018. - Вип. 18, т. 1.
|
10. |
Ялпачик В. Ф. Дослідження впливу коефіцієнта теплопровідності на вологість зернового матеріалу // Вісн. Харків. нац. техн. ун-ту сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - 2016. - Вип. 179.
|
11. |
Стручаев Н. И. Использование холодильной установки для рециркуляционной сушки бычков // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту. - 2017. - Вип. 17, т. 1.
|
12. |
Ялпачик В. Ф. Дослідження ентальпії у процесі зберігання зернової маси із застосуванням охолодження // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту. - 2017. - Вип. 17, т. 1.
|
13. |
Ялпачик В. Ф. Експериментальне визначення коефіцієнта теплопровідності при заморожуванні // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту. - 2017. - Вип. 17, т. 1.
|
14. |
Ялпачик В. Ф. Теплофізичні характеристики гарбузів, кабачків, кукурудзи молочної спілості і солодкого перцю та їх прогнозування // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту. - 2014. - Вип. 14, т. 2.
|
15. |
Ялпачик В. Ф. Нові методи контролю якості плодів при зберіганні холодом // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту. - 2013. - Вип. 13, т. 7.
|
16. |
Ялпачик В. Ф. Математичне моделювання процесів заморожування плодоовочевої сировини за різних умов теплообміну. — 2011 // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту.
|
17. |
Ялпачик В. Ф. Коэффициент теплопроводности как критерий оценки режимов замораживания и хранения сельскохозяйственной продукции. — 2010 // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту.
|
18. |
Ялпачик В. Ф. Обгрунтування режимів та способів зберігання зерна. — 2011 // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту.
|
19. |
Малкіна В. М. Моделювання процесу деформації у ягоді винограду при заморожуванні. — 2010 // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту.
|
20. |
Ялпачик В. Ф. Извлекающий аппарат ротационного типа // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту. - 2014. - Вип. 14, т. 1.
|
| |