РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (20)Журнали та продовжувані видання (2)Автореферати дисертацій (2)Наукова періодика України (26)Авторитетний файл імен осіб (2)
Пошуковий запит: (<.>A=Франко О$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 13
Представлено документи з 1 до 13
1.

Франко О. О. Федір Вовк - вчений і громадський діяч. — К.: Вид-во Європ. ун-ту, 2000
2.

Франко О.  Спадкоємність традицій українського народознавства (вплив праць М.Костомарова на етнографічну діяльність Ф.Вовка). — 2002 // Нар. творчість та етнографія.
3.

Франко О.  З родинних стосунків Зеновії Франко. — 2006 // Слово і час.
4.

Франко О.  Міжнародні наукові зв'язки Федора Вовка: погляд через століття. — 2006 // Нар. творчість та етнографія.
5.

Франко О. О. Наукова діяльність Федора Вовка. — 2006 // Укр. іст. журн.
6.

Франко О. В. Зміни фосфатного режиму лучно-чорноземного грунту при застосуванні грунтозахисних технологій в умовах Андрушівського природно-сільськогосподарського району : Автореф. дис... канд. с.-г. наук : 06.01.03. — К., 2004
7.

Франко О. О. Наукова та суспільно-політична діяльність Федора Кіндратовича Вовка : Автореф. дис... д-ра іст. наук : 07.00.05. — Л., 2000
8.

Франко О. Б. Семантичні та прагматичні параметри спонукального дискурсу (на матеріалі німецькомовних художніх творів ХХ ст.) : автореф. дис... канд. філол. наук: 10.02.04. — К., 2007
9.

Франко О. Б. Спонукальний дискурс (на матеріалі німецькомовних художніх творів ХХ ст.) : навч. посіб. — К., 2010
10.

Старчевой О. М. Наукові та практичні аспекти створення продуктів дієтичного призначення // Вісн. аграр. науки. - 2002. - № 10.
11.

Войцехівська Л. У. Дослідження впливу структуростабілізувальної композиції на якість шинкових продуктів в оболонці // Вісн. аграр. науки. - 2004. - № 5.
12.

Франко О. В. Результати порівняльних досліжень тонкого подрібнення м'ясної сировини в одну та дві стадії // Вісн. аграр. науки. - 2007. - № 4.
13.

Єресько Г. О. Створення м'ясних напівфабрикатів для харчування дітей // Вісн. аграр. науки. - 2006. - № 1.
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського