РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (16)Журнали та продовжувані видання (1)Наукова періодика України (21)
Пошуковий запит: (<.>A=Рудавська Г$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 18
Представлено документи з 1 до 18
1.

Рудавська ГОкиснювально-відновний потенціал як показник бактеріальної безпечності молочних продуктів // Товари і ринки. - 2014. - № 2.
2.

Рудавська ГНапрями удосконалення класифікації лікерів // Товари і ринки. - 2015. - № 1.
3.

Рудавська Г. Н. Оцінка динаміки зорових функцій при первинній відкритокутовій глаукомі з компенсованим внутрішньоочним тиском . — 2007 // Офтальмол. журн.
4.

Голуб Б. Формування лікувально-профілактичних властивостей синбіотичних молочних напоїв // Товари і ринки. - 2014. - № 1.
5.

Рудавська ГПідвищення антиоксидантної активності відновлених напоїв антистресової дії // Товари і ринки. Сер. Техн. науки. - 2018. - № 2.
6.

Рудавська ГФізіологічна ефективність напоїв антистресової дії із молочно-цикорних концентратів // Товари і ринки. Сер. Техн. науки. - 2019. - № 2.
7.

Рудавська ГІдентифікація за вмістом інуліну сухих розчинних напоїв із цикорію // Товари і ринки. - 2015. - № 2.
8.

Рудавська ГСенсорний аналіз відновлених напоїв із цикорію методом профілю флейвору // Товари і ринки. - 2016. - № 1.
9.

Рудавська Г. Б. Молочні та яєчні товари : Підруч. — К.: Книга, 2004 - (Сер. "Товарознавство").
10.

Рудавська Г. Б. Мікробіологія : Підруч. — К., 2001
11.

Рудавська Г. Б. Мікробіологія : Підруч. — 2-е вид., переробл. та доповн. — К., 2005
12.

Рудавська Г. Б. Товарознавство молочних та яєчних товарів : Підруч. — К., 2000
13.

Рудавська Г. Б. Товарознавство молочних товарів : Навч. посіб. — К., 1998
14.

Рудавська Г. Б. Мікробіологія : навч. посіб. — К., 2010
15.

Рудавська Г. Б. Санітарно-гігієнічна експертиза товарів : Підруч. — К., 2003
16.

Жукевич О.  Виробництво та споживання соусів в Україні. — 2012 // Товари і ринки.
17.

Рудавська Г. Б. Харчові концентрати : Підруч. — К., 2001 - (Сер. "Товарознавство").
18.

Рудавська Г. Б. Наукові підходи та практичні аспекти оптимізації асортименту продуктів спеціального призначення : Моногр. — К., 2002
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського