РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»
Оберіть мову
Ukrainian
Arabic
Armenian
Azerbaijani
Belarusian
Bulgarian
Chinese (Simplified)
Chinese (Traditional)
Czech
Danish
Dutch
English
Estonian
Finnish
French
Georgian
German
Greek
Hebrew
Hindi
Hungarian
Icelandic
Irish
Italian
Japanese
Korean
Latvian
Lithuanian
Norwegian
Persian
Polish
Portuguese
Romanian
Russian
Serbian
Slovak
Slovenian
Spanish
Swahili
Swedish
НОВІ
НАДХОДЖЕННЯ
ПОШУК
РУБРИКАТОР
Бази даних
Реферативна база даних - результати пошуку
Книжкові видання та компакт-диски
Журнали та продовжувані видання
Автореферати дисертацій
Реферативна база даних
Наукова періодика України
Тематичний навігатор
Авторитетний файл імен осіб
Вид пошуку
Ключові слова (без закінчення)
Автор (тільки прізвище)
Назва
Рік видання
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
видом документа
Знайдено в інших БД:
Книжкові видання та компакт-диски (5)
Журнали та продовжувані видання (2)
Наукова періодика України (46)
Авторитетний файл імен осіб (1)
Пошуковий запит:
(<.>A=Прісс О$<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
22
Представлено документи
з 1 до 20
...
1.
Іванченко В. Й.
Біоантиоксиданти для післязбирального обробітку плодів яблуні при довгостроковому зберіганні
. — 1999 //
Вісн. Полтав. держ. с.-г. ін-ту
.
2.
Прісс О
. П.
Обгрунтування використання нових антиоксидантних препаратів для тривалого зберігання яблук
: Автореф. дис... канд. с.-г. наук: 05.18.03. — Ялта, 2000
3.
Прісс О
. П.
Динаміка вмісту фенольних речовин у плодах томата при зберіганні за використання антиоксидантних препаратів
. — 2010 //
Вісн. Полтав. держ. аграр. акад
.
4.
Прісс О
.
Антиоксидантний захист зелені петрушки для тривалого зберігання
//
Товари і ринки
. - 2014. - № 1.
5.
Прісс О
. П.
Технологічні властивості сировини
: навч. посіб. [для самост. роботи студентів]. — Херсон: ОЛДІ-ПЛЮС, 2014
6.
Прісс О
. П.
Вплив теплової обробки антиоксидантами на тривалість зберігання і якість солодкого перцю
//
Вост.-Европ. журн. передовых технологий
. - 2014. - № 2/12.
7.
Прісс О
. П.
Залежність урожайності та показників якості плодів томата від погодних умов
//
Вісн. Полтав. держ. аграр. акад.
. - 2013. - № 1.
8.
Прісс О
. П.
Стабілізація зеленого забарвлення при зберіганні овочів
//
Вост.-Европ. журн. передовых технологий
. - 2014. - № 4/10.
9.
Прісс О
. П.
Інтегральне оцінювання антиоксидантного статусу плодових овочів
//
Вост.-Европ. журн. передовых технологий
. - 2014. - № 5/11.
10.
Прісс О
.
Антиоксидантний комплекс гарбузових овочів
//
Товари і ринки
. - 2014. - № 2.
11.
Прісс О
. П.
Вибір оптимальних концентрацій біологічно активних речовин для зберігання плодів огірка
//
Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту
. - 2015. - Вип. 15, т. 1.
12.
Прісс О
. П.
Скорочення пошкодження холодом під час зберігання томатів з тепловою обробкою антиоксидантами
//
Вост.-Европ. журн. передовых технологий
. - 2015. - № 1/6.
13.
Прісс О
. П.
Вплив теплової обробки антиоксидантами на субстрати дихання огірків під час зберігання
//
Вост.-Европ. журн. передовых технологий
. - 2015. - № 3/10.
14.
Прісс О
. П.
Формування біологічно активних речовин у плодах перцю під впливом абіотичних факторів
//
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
. - 2015. - 21, № 2.
15.
Прісс О
. П.
Вплив теплової обробки антиоксидантами на утилізацію активних форм кисню впродовж зберігання кабачків
//
Вост.-Европ. журн. передовых технологий
. - 2015. - № 6/10.
16.
Прісс О
. П.
Динаміка комплексу пігментів зелені петрушки при зберіганні з використанням антиоксидантних препаратів
//
Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій
. - 2015. - 21, № 3.
17.
Прісс О
. П.
Вплив теплової обробки біологічно активними речовинами на інтенсивність дихання томатів впродовж зберігання
//
Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту
. - 2016. - Вип. 16, т. 1.
18.
Прісс О
. П.
Вплив компонентного складу субстрату на біологічно активні речовини антиоксидантного типу в зелені базиліку
//
Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту
. - 2017. - Вип. 17, т. 1.
19.
Сердюк М. Є.
Розвиток захворювань плодів мікробного походження при їх зберіганні за обробки антиоксидантними композиціями
//
Вост.-Европ. журн. передовых технологий
. - 2017. - № 3/11.
20.
Прісс О
. П.
Функціонування системи антиоксидантного захисту базиліку залежно від компонентного складу субстрату
//
Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту
. - 2018. - Вип. 18, т. 1.
...
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України
Всі права захищені ©
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського