РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (5)Журнали та продовжувані видання (2)Наукова періодика України (46)Авторитетний файл імен осіб (1)
Пошуковий запит: (<.>A=Прісс О$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 22
Представлено документи з 1 до 20
...
1.

Іванченко В. Й. Біоантиоксиданти для післязбирального обробітку плодів яблуні при довгостроковому зберіганні. — 1999 // Вісн. Полтав. держ. с.-г. ін-ту.
2.

Прісс О. П. Обгрунтування використання нових антиоксидантних препаратів для тривалого зберігання яблук : Автореф. дис... канд. с.-г. наук: 05.18.03. — Ялта, 2000
3.

Прісс О. П. Динаміка вмісту фенольних речовин у плодах томата при зберіганні за використання антиоксидантних препаратів. — 2010 // Вісн. Полтав. держ. аграр. акад.
4.

Прісс ОАнтиоксидантний захист зелені петрушки для тривалого зберігання // Товари і ринки. - 2014. - № 1.
5.

Прісс О. П. Технологічні властивості сировини : навч. посіб. [для самост. роботи студентів]. — Херсон: ОЛДІ-ПЛЮС, 2014
6.

Прісс О. П. Вплив теплової обробки антиоксидантами на тривалість зберігання і якість солодкого перцю // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2014. - № 2/12.
7.

Прісс О. П. Залежність урожайності та показників якості плодів томата від погодних умов // Вісн. Полтав. держ. аграр. акад.. - 2013. - № 1.
8.

Прісс О. П. Стабілізація зеленого забарвлення при зберіганні овочів // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2014. - № 4/10.
9.

Прісс О. П. Інтегральне оцінювання антиоксидантного статусу плодових овочів // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2014. - № 5/11.
10.

Прісс ОАнтиоксидантний комплекс гарбузових овочів // Товари і ринки. - 2014. - № 2.
11.

Прісс О. П. Вибір оптимальних концентрацій біологічно активних речовин для зберігання плодів огірка // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту. - 2015. - Вип. 15, т. 1.
12.

Прісс О. П. Скорочення пошкодження холодом під час зберігання томатів з тепловою обробкою антиоксидантами // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2015. - № 1/6.
13.

Прісс О. П. Вплив теплової обробки антиоксидантами на субстрати дихання огірків під час зберігання // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2015. - № 3/10.
14.

Прісс О. П. Формування біологічно активних речовин у плодах перцю під впливом абіотичних факторів // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2015. - 21, № 2.
15.

Прісс О. П. Вплив теплової обробки антиоксидантами на утилізацію активних форм кисню впродовж зберігання кабачків // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2015. - № 6/10.
16.

Прісс О. П. Динаміка комплексу пігментів зелені петрушки при зберіганні з використанням антиоксидантних препаратів // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2015. - 21, № 3.
17.

Прісс О. П. Вплив теплової обробки біологічно активними речовинами на інтенсивність дихання томатів впродовж зберігання // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту. - 2016. - Вип. 16, т. 1.
18.

Прісс О. П. Вплив компонентного складу субстрату на біологічно активні речовини антиоксидантного типу в зелені базиліку // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту. - 2017. - Вип. 17, т. 1.
19.

Сердюк М. Є. Розвиток захворювань плодів мікробного походження при їх зберіганні за обробки антиоксидантними композиціями // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2017. - № 3/11.
20.

Прісс О. П. Функціонування системи антиоксидантного захисту базиліку залежно від компонентного складу субстрату // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту. - 2018. - Вип. 18, т. 1.
...
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського