РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (85)Журнали та продовжувані видання (4)Автореферати дисертацій (3)Наукова періодика України (88)Авторитетний файл імен осіб (1)
Пошуковий запит: (<.>A=Прокопенко Л$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 72
Представлено документи з 1 до 20
...
1.

Ванжула Ю. І. Вплив згодовування бовілакту на перетравність поживних речовин раціонів у свиней. — 2001 // Вісн. Полтав. держ. с.-г. ін-ту.
2.

Найко А. А. Доступність амінокислот і баланс азоту у свиней під час згодовування раціонів, збагачених триптофаном. — 1999 // Питання підвищ. продуктивності тваринництва: Зб. наук. пр. / Вінниц. держ. с.-г. ін-т.
3.

Олонічева Р. В. Мінливість вмісту протеїну та амінокислот у насінні люпину. — 1998 // Корми і кормовиробництво.
4.

Прокопенко Л. С. Особливості формування загальної та протеїнової поживності листостеблової маси кукурудзи при вирощуванні її в зоні центрального Лісостепу України. — 1998 // Корми і кормовиробництво.
5.

Олонічева Р. В. Поживність та амінокислотний склад глютелінового залишку після виділення крохмалю із зерна кукурудзи. — 1999 // Питання підвищ. продуктивності тваринництва: Зб. наук. пр. / Вінниц. держ. с.-г. ін-т.
6.

Прокопенко Л. С. Потенційні можливості формування урожаю силосної маси і зерна сучасними гібридами кукурудзи в умовах південної частини центрального Лісостепу України. — 1999 // Питання підвищ. продуктивності тваринництва: Зб. наук. пр. / Вінниц. держ. с.-г. ін-т.
7.

Найко А. А. Хімічний склад кормоамінів триптофанового виробництва та їх вплив на перетравність поживних речовин раціонів. — 1999 // Питання підвищ. продуктивності тваринництва: Зб. наук. пр. / Вінниц. держ. с.-г. ін-т.
8.
Актуальні проблеми європейської та євроатлантичної інтеграції України : Матеріали регіон. наук.-практ. конф. (17 трав. 2004р.). — Д.: ДРІДУ НАДУ, 2004
9.

Терещенко Р. К. Минуле з гірким присмаком: репресії в історичній ретроспективі радянського суспільства. — Д.: Наук.-ред. центр обл. редкол. по підготов. й вид. темат. сер. кн. "Реабіліт. історією", 2002
10.
Актуальні проблеми європейської та євроатлантичної інтеграції України : Матеріали 3-ї регіон. наук.-практ. конф., 18 трав. 2006 р., Дніпропетровськ. — Д., 2006
11.
Тлумачний словник-довідник моральних та духовних понять і термінів : Навч. посіб. для студ. ВНЗ. — Черкаси, 2006
12.
Формування загальнолюдських цінностей засобами едукаційного процесу в закладах освіти : Матеріали Других Всеукр. пед. читань, присвяч. дню народж. М.П.Гусака, 22 груд. 2006 р., Черкаси. — Черкаси, 2006
13.

Біда О. А. "Я і Україна" та сільськогосподарська праця. Методика викладання (теоретичні основи) : навч.-метод. посіб. для студ. — Доповн. і переробл. — Черкаси, 2007
14.

Кривчик Г. Г. Болонський процес і українська вища школа : навч. посіб. — Д.: Моноліт, 2009
15.

Бондар Л. С. Виховання моральних цінностей у школярів у педагогічній спадщині В.О.Сухомлинського : навч. посіб. — Черкаси, 2008
16.

Прокопенко Л. Л. Генеза та розвиток державної освітньої політики в Україні (ІХ - початок ХХ ст.) : монографія. — Д., 2008
17.

Прокопенко Л. Л. Розвиток регіонального співробітництва України в контексті європейської інтеграції : монографія. — Д., 2008
18.

Прокопенко Л. І. Тести та їх застосування в едукаційному процесі вищого навчального закладу : навч.-метод. посіб. — Черкаси, 2009
19.

Богдан К. С. Комплексная автоматизация процессов шихтовки, плавки и разливки металлов в литейном производстве. — 2008 // Процессы литья.
20.

Іванюта О.  Особливості вольт-амперних характеристик джозефсонівських контактів, інтегрованих у резонатор поверхневої хвилі. — 2008 // Вісн. Київ. нац. ун-ту. Сер. Радіофізика та електроніка.
...
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського